11 éves lánynak kéne jó könyv, amíg a SzJG 7 meg nem jelenik. Mit tudtok ajánlani?
Bezzeg az én időmben
A titkos kert
A padlás szoba kis hercegnője
A neveletlen hercegnő
Váratlan utazás
Amiket én ajánlanék:
Kristen Gier - Rubintvöröst és a Zafírkéket (ez egy sorozat),
Meg Cabot-tól bármit pl. Airhead sorozat vagy a Mediátor sorozat, de az önálló könyvei is nagyon jók, ha az ember szereti a stílusát,
John Grogan-Marley meg én-t, (bár a vége nagyon szomorú), Katherine Paterson-Csillagnéző-t
Kertész Erzsébettől bármit (igaz, nem mai írónő, de a könyvei egyszerűen fantasztikusak),
Elena Kedros-Olimposz lányai sorozatot (bár eddig, ha jól tudom, még csak két része jelent meg),
Lisi Harrison-Klikk sorozatot
Risck Riorddan - Percy és az olimposziak sorozat
Baráth Katalin - Ida és az aranygyapjú
Philip Beard - Kedves Zoe! (bár lehet, hogy ezt inkább csak picit késöbb, de én olyan idősen olvastam)
Alexandre Dumas - Monte Cristo Grófja (nagyon hosszú, de amilyen hosszú, olyan érdekes)
Szabó Magda - Abigél (lehet, hogy kötelező, de nekem nagyon tetszett)
FGehér Klára - Bezzeg az én időmben (egyszerűen letehetetlen könyv, és bár a vége szomorú, nagyon szórakoztató)
Jacqueline Wilson - Lányok a pácban és a sorozat további kötetei
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha ezeket már olvastad, vagy esetleg tetszettek az ajánlataim és örülnél még másoknak, nyugodtan írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!