Szerintetek ezek a manga szépen vannak megrajzolva?
Ha netán valaki ismeri valamelyiket,akár az animét,az véleményt is írhat róla! :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia! :)
Köszönöm válaszod!
Letölteni szerintem nem lehet,legalábbis én még nem próbáltam,de nem láttam,download gombot.
Köszi! :D
Az utolsó előttivel nem kell törődni,értelmi szintje meglátszik! :))
Nekem nem tetszik a Souel Eater rajzolása, ennek okán el sem olvasom. (Nem olvasok el semmit, aminek nem tetszik a rajzolása, a Nanát sem olvastam.)
Az Umineko jól néz ki, majd egyszer elolvasom, ha lesz időm.
Valaki írta, hogy "giccses szar". Meglehet, tömegtermék, de nem rosszabb, mint a dicső Amerika képregényei. Sőt, mangák esetében akármilyen téma feljöhet, és sokkal szélesebb korosztálynak ajánlva. De ha te a francia vagy a belga képregényeket szereted, szeresd. De ne szarozd le azt, ami nem az!
Köszöntem a figyelmet!
ui: Tudod, mi a giccses szár? (Elnézést kérek a kifejezésért) A My Little Pony - Friendship of Magic és a Disney hercegnők körül forgó merchandise.
uccsó, egyetértek, de az Én Kicsi Pónim Varázslatos Barátságot ne fikázd le, mert azt se tudod, milyen. Ez már nem az ötéves kislányoknak való, egy felmérés szerint 14-40 év közti fiúk nézik a leggyakrabban.
A Disney hercegnők, legalábbis a régi széria (Hamupipőke, Hófehérke, Csipkerózsika, stb.) meséje nagyon szépen meg lett csinálva, ez viszont már tényleg kislányoknak van elsősorban, abban a korban én is szerettem őket. (Na, azért nem voltam rajongó, de szerettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!