Foszfor kérdése:
Ki ír regéyeket novellákat stb? Azzal nagyon szivesen leveleznék.
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 14:42
2/18 anonim válasza:
Szia!
Én írok történeteket, írj privátot, ha levelezni szeretnél! :)
3/18 k.lau13 válasza:
Én itt vagyok, én is pont ilyeneket keresek, akikkel levelezhetnék, (bár már egyet-kettőt hálaIsten találtam :D), szóval ha szeretnél, írhatsz :) már persze hogyha 13 éves kis idiótára kíváncsi vagy... :D
4/18 anonim válasza:
Utolsó,kétlem,hogy idióta lennél! :)
Én 14 vagyok,de inkább mangákat szeretek rajzolni,de írtam már pár fél órás rémtörténete is :)
5/18 k.lau13 válasza:
Ja, ennek örülök :D mármint hgy nem vagyok idióta... Nem tudom, csak jártam már úgy, hogy hasonló kérdésnél írtam valakinek, aztán kiderült, hogy 10-15 évvel idősebb nálam... :D
6/18 anonim válasza:
Ez esetben a kor van,hogy semmit sem jelent! :)
7/18 ortin válasza:
én író beállítotságú vagyok jelenleg az első fantasy regényemen dolgozom levelezhetünk xD
8/18 anonim válasza:
Imádom a fantasyt!!!!
Szeretnék egy fantasy-scif-i mangát rajzolni,mely elég vegyes műfajú len.
El tudnád majd küldeni a könyved egy részletét?
9/18 ortin válasza:
ha meglesz akkor majd írók xD
mert csak füzetben van benne gépen nem szeretek írni hogy ha kézzel fogható amit csinálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!