Ajánlanátok nekem könyveket a nyárra?
Vavyen Fable - Szennyből az angyal
Hihetetlenül vicces,kicsit romantikus,én 3 nap alatt kiolvastam,mert alig tudtam letenni. Állítólag Fable összes regénye nagyon jó :)
Én ezeket olvastam mostanában, amik tetszettek:
Harry Potter 1-7
Ember a fellegvárban
Darren Shan sorozat
Asimov: Teljes alapítvány birodalom
Kurt Rider 2. világháborús könyvsorozata
Stephen E. Ambrose: D-Nap
Karen Traviss: Star Wars - A klónok háborúja
Berkesi András - Küszöbök. Ezt nagyon ajánlom , eddig még mindenkit elgondolkodtatott akinek ajánlottam.
Annamarie Selinko - Desireé
Szilvási Lajos - tőle bármit elolvashatsz mind nagyon jó, különösen az Egymás szemében, És mégis őrizetlenül, Hozomány. Ezek a 70-s évekből valók, de szerintem nagyon időtállóak, a tizenévesek körében tuti bestseller lenne, ha ismernék őket.
Egyébként én pl Móriczot imádom, Móra Ferencet, és Kosztolányit tőlük bármit szívesen olvasok.
Elfelejtettem két lájtosabbat írni: Marion Mcgilvary- Amit anyád sosem mondott el.
Brunella Gasperini - Egy nő és egyéb állatfajták
Köszönöm eddig mindenkinek:)
Utolsónak: lány vagyok, 18 éves
Móricz Zsigmond:A boldog ember
Ken Follet.A katedrális
Charlotte Bronte:Jane Eyre
Nekem ezek a kedvenceim
Én is Bronte : Jane Eyre c. könyvét akartam ajánlani:) Most olvasom, szerintem nagyon jó, nekem tetszik:)
Hogy ne kelljen pénzt kiadnod, egy link, amire épp ma bukkantam, csak sajnos én már későn, de neked még jól jöhet:)
jó olvasgatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!