Adna nekem valaki valami jó könyv tippet, hogy mit olvashatnék? :')
Szeretnék kérni tippeket ifjúsági könyvekkel kapcsolatban, hogy mit olvashatnék?
Olyan könyveket amiket olvastatok és szerintetek jó könyv! :D
1. Francisco X. Stork: Marcelo és az igazi világ
Ez kicsit komolyabb könyv, de véleményem szerint az egyik legjobb a most futó ifjúságiak közül. Igazából nem is kifejezetten tartozik ebbe a kategóriába, nemtől és kortól függetlenül bárkinek ajánlom. :)
2. Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Na ezt a könyvet az illusztrációk miatt már érdemes elolvasni. Tele van érdekes régi fényképekkel, trükkfelvételekkel, néhány igazi különlegességgel. A történet a könyv közepe felé indul el igazán, szórakoztató, elég fordulatos kis könyv.
3. Beate Teresa Hanika: Soha senkinek
Ha szereted a melankolikusabb könyveket, mindenképpen olvasd el. Nekem az egyik kedvencem. A témáját most nem fejtem ki, ott a link.
4. Delphine de Vigan: No és én
Szintén kedvencem. Nem egy könnyed, súlytalan kis olvasmány, komoly problémát/problémákat feszeget. Megéri. :)
5. Ann Brashares: Négyen egy gatyában sorozat (4 részes)
Elsőre elég butácska könyvnek tűnik, de van mondanivalója. És amellett szórakoztató is.
6. Neil Gaiman - Terry Pratchett: Elveszett próféciák
Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. Bárkinek, bármikor, bárhol, bárkivel, bármilyen körülmények között ajánlom. Csak ennyi.
Egyelőre ennyi a kiemelt ajánlat.
Lány vagyok! :')
A Szent Johanna Gimi eddig összes megjelent kötetét olvastam. :)
Köszönöm a jó könyv tippeket, biztosan fogok belőle olvasni. ;)
Ha olvastad a szent Johanna gimit, és ifjúsági könyvet keersel, ezek BIZTOS fognak tetszeni
Amit mindenképp olvass el:
Rubinvörös (!!!) (trlógia: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)
- Csitt,csitt (!!!) (trilógia: Csitt,csitt, Crescendo, Silence)
Ezeket is nagyon ajánlom:
- Árnyékvilág
- Tökéletes
- Figyelj rám!
- Rajongás
- The Dark divine, The Lost Saint
HA egy kis magyar humorra vágysz ajánlom Rejtő Jenő könyveit.
"Az előretolt helyőrség" nagy kedvencem.
"A három testőr Afrikában".(De előtte olvasd el "Az Elátkozott partot").
Ezek a könyvek a Szaharában játszódnak, kicsit katonásak, de nagyon jók.
Esetleg még "A tizennégy karátos autó", vagy "A láthatatlan légió".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!