Keresem egy könyv cimét - tud-e segiteni valaki?
A könyvet kb. 10 éve olvastam, egy ismerös adta kölcsön. (Vele nincs kapcsolatom, meg tudom töle megkérdezni.
A könyv cim jelentése végrendelet vagy hagyaték volt körülbelül. A történe elsö része Malajsiaban játszodik a háború alatt, egy csapat angol nö gyerekekkel menekül Malajzián keresztül-kasul. A föszereplö egy fiatal lány, aki a csoport lelkierejét képezi.
A háburú után visszakerül Angliába és kesöbb örököl valaki rokontol eg ynagyobb vagyon.
Ezzel Ausztáliába megy megkeresni azt a férfit, aki a menekülés alatt seitett a csoportnak és csak a nevét tudja, meg azt, h. Ausztráliában melyit város környékén lakik. Ott alapit egy cipögyárat, hogy az ottaniaknak bemutassa, mi készül az ott leadott krokodilbörökböl.
Egy hosszu lovaglással megmenti valakinek az életét - de ö napokig rosszul van, mert elötte alig ült lovon és teljesen sebes lesz a feneke meg combja. A végén megtalálja a férfit és néhány nehézség után összeházasodnak.
Szeretném a könyvet megszerezni, de nem tudom se a cimét, se az iróját.
Minden segitséget elöre is köszönök.
Köszi a válaszokat, a könyv eredetileg angolul irodott, de én magyarul olvastam.
A második válaszolonak: sajnos nem tudok angolul, igy nem tudok beleolvasni.
Talán ha magyarul megtalálná valaki a cimét, az segitene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!