Adna valaki, valami jó könyv címet, vmi szerelmes regény címet?
Figyelt kérdés
NEM VÁMPÍROS B*ROMSÁGOKAT HA LEHET. Nem vagyok Edward és Bella kapcsolatára kiváncsi, se egyéb természetfölötti p*csaságra
Én vmi régi egyszerűre lennék kiváncsi
Például Jane Eyre, Büszkeség és balítélet...
2012. febr. 27. 23:35
1/7 anonim válasza:
Amiket én olvasok, nem éppen olyan régiek és magas színvonalúak, de ha szereted a romantikus műfajt, ajánlom Sandra Brown könyveit! A Selyemháló a kedvencem tőle. Bár lehet, azokhoz képest amiket írtál ez nagyon ponyva neked. :)
2/7 anonim válasza:
Én meg ajánlom Jane Auel A Föld gyermekei c. regénysorozatát. A történet a jégkorszak idején játszódik, amikor még nem csak egy emberfaj élt itt. Ugyan nem mondanám kimondottan romantikusnak (főleg nem az elsőt), de az emberi kapcsolatokról, a családi kötelékekről szól + rengeteg információt tartalmaz az akkori világról. Magyarul eddig 2 rész jelent meg: A barlangi medve népe, A lovak völgye, előkészületben pedig A mamutvadászok.
4/7 anonim válasza:
Emily Brontë - Üvöltő szelek
Nicholas Sparks könyvei
Louisa May Alcott: Kisasszonyok
5/7 anonim válasza:
Margaret Mitchell - Elfújta a szél
A film nagy kedvencem, a könyvet a héten kaptam, isteni :)
6/7 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen mindent :) Megnézem melyik a kedvemre való. Bár én úgy Vagyok A Jane Eyre-t semmi se übereli *-* De azt nem olvashatom állandóan :)
2012. febr. 29. 00:06
7/7 anonim válasza:
Egy Gésa emélkiratai. Iszonyat jó könyv én már többször is elolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!