Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Adna valaki, valami jó könyv...

Adna valaki, valami jó könyv címet, vmi szerelmes regény címet?

Figyelt kérdés

NEM VÁMPÍROS B*ROMSÁGOKAT HA LEHET. Nem vagyok Edward és Bella kapcsolatára kiváncsi, se egyéb természetfölötti p*csaságra

Én vmi régi egyszerűre lennék kiváncsi

Például Jane Eyre, Büszkeség és balítélet...

2012. febr. 27. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Amiket én olvasok, nem éppen olyan régiek és magas színvonalúak, de ha szereted a romantikus műfajt, ajánlom Sandra Brown könyveit! A Selyemháló a kedvencem tőle. Bár lehet, azokhoz képest amiket írtál ez nagyon ponyva neked. :)
2012. febr. 28. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg ajánlom Jane Auel A Föld gyermekei c. regénysorozatát. A történet a jégkorszak idején játszódik, amikor még nem csak egy emberfaj élt itt. Ugyan nem mondanám kimondottan romantikusnak (főleg nem az elsőt), de az emberi kapcsolatokról, a családi kötelékekről szól + rengeteg információt tartalmaz az akkori világról. Magyarul eddig 2 rész jelent meg: A barlangi medve népe, A lovak völgye, előkészületben pedig A mamutvadászok.
2012. febr. 28. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsánat: * Jean
2012. febr. 28. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Emily Brontë - Üvöltő szelek

Nicholas Sparks könyvei

Louisa May Alcott: Kisasszonyok

2012. febr. 28. 15:18
 5/7 anonim válasza:

Margaret Mitchell - Elfújta a szél

A film nagy kedvencem, a könyvet a héten kaptam, isteni :)

2012. febr. 28. 23:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen mindent :) Megnézem melyik a kedvemre való. Bár én úgy Vagyok A Jane Eyre-t semmi se übereli *-* De azt nem olvashatom állandóan :)
2012. febr. 29. 00:06
 7/7 anonim válasza:
Egy Gésa emélkiratai. Iszonyat jó könyv én már többször is elolvastam.
2012. márc. 22. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!