Én egy könyvet szeretnék kiadni. Egy verses könyvet amit az apukám emlékére írtam. Egy megbízható kiadót keresek. Érdemes ezzel foglalkozni? Erre szeretnék választ kapni.
Nagyon szép, amit tettél!
Ugyanakkor a gyakorlatban sajnos nem lesz könnyű dolgod - 2 kiadóval állok kapcsolatban (mint fordító), és nagyon ódzkodnak az új szerzőktől. A Novum Verlag - őket nem ismerem - mást állít, keresd fel őket, például. DE! a legtöbb helyen sajnos fizetni kell a szerzőnek a könyve kiadatásáért. Vannak kiadók, akik hajlandók a szokásos 3000 példánynál kevesebbet is kiadni - de az sincs ingyen.
Szerintem azért próbálkozz.
Verspályázatokra nem gondoltál? (pl. www.pafi.hu, de simán a keresőbe is beírhatod, hoyg verspályázat) Ott sokszor pénznyeremény van, amit beforgathatsz a kiadatásba.
Verseskötet egy kiadónak sem kell manapság. Nem kell az embereknek, így nem hoz hasznot a kiadónak sem, mert nincs kinek eladnia.
Kiadhatod magánkiadásban, de nagyon nehéz bejutni a terjesztőkhöz, és garantáltan ráfizetéses lesz.
Úgyhogy én inkább lebeszéllek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!