Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a baj a Twilight könyvekkel?

Mi a baj a Twilight könyvekkel?

Figyelt kérdés
Leszámítva, hogy nem a klasszikus vámpírmítoszt jeleníti meg.
2012. febr. 24. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A könyvvel szerintem semmi, nekem tetszett, a film viszont már kevésbé.
2012. febr. 24. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
A könyvvel azon kívül semmi baj, hogy egy egész mítoszt sikerült lerombolnia. És amúgy inkább az emberekkel van a baj, hogy egyesek ennyire fanatikusak lettek tőle.
2012. febr. 24. 15:36
 3/12 A kérdező kommentje:
direkt a könyvről kérdeztem :) épp most olvasom, és szerintem nem rossz, élvezhető is - bár én lány vagyok. Csak nem tudom miért támadják ennyien :)
2012. febr. 24. 15:36
 4/12 A kérdező kommentje:
ugyanmár, lerombolja a mítoszt :) ponthogy a fanatikusok beszélnek így. Nyilván az, hogy vámpír Edward, csak egy misztikus kellék. Nem ez a legfőbb vénája a könyvnek. A filmadoptáció óta van csak ennyi fanatikus - de minél nem?
2012. febr. 24. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
legnagyobb gondom ezekkel a könyvekkel, hogy teljesen feleslegesen pazarolta a papírt 2. és 3. részekre. ezeknek az eseményeit kb: 100-100 oldalon lett volna esztétikus ábrázolni, de így a "semmiben toporgás" alcímet simán megkaphatná.
2012. febr. 24. 19:10
 6/12 A kérdező kommentje:
ja, erről nem tudok nyilatkozni, még csak az 1. kötetet olvasom )
2012. febr. 24. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj a Twilight könyvekkel. Nekem nagyon tetszett mind a négy könyv :)
2012. febr. 24. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Pfff, most találd ki, hogy fanatikus vagyok. Amúgy én olvastam mind a 4 könyvet, de nem vágtam magam hanyatt tőlük, egyszer olvasható könnyű, nyálas ponyvaregény.

Ajánlom figyelmedbe:

http://www.youtube.com/watch?v=WhSKEiGYlD0

http://www.youtube.com/watch?v=SunmdwHUQY0

2012. febr. 24. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:
de nyilván, ha a vámpírkultusz érdekelne, akkor azt olvasnám. én nem rajongok a vámpírokért. egyszerűen nem érdekelnek. ebben a formában meg igen. az írónak sem az volt a célja. és a célközönség sem az idősebb korosztály, akkor nem gimisek lennének a főszereplők. továbbra sem értem mi a baj.
2012. febr. 24. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:

3 (vagy 4?) éve olvastam a New Moont, miután láttam az Alkonyatot. Akkor tetszett. De sokkal inkább a romantikus szál, mint a vámpíros rész. Azóta nagyon sokat változott (fejlődött) az irodalmi ízlésem, egészen más típusú könyvek érdekelnek. De nem fogom fikázni, mivel meghazudtolnám magamat. Sőt. A legtöbb manapság kiadott, divatos ifjúsági regényhez képest kifejezetten jó. Nekem különösen az tetszett, hogy a főszereplő nem egy buta, önző és felszínes liba, a könyv pedig nem a csillogásról, villogásról szól. Persze a Cullenek el vannak eresztve rendesen, de Bella ezt kb. lesz*rta. Azt hiszem, ez tetszett benne a legjobban:) Meg első látásra beleszerettem Forksba/La Pushba, ahogy képeken megláttam. És mindig olyan élénken magam elé tudtam képzelni, miközben olvastam. Szóval a hangulata is megfogott:)

Amúgy ha akarsz még jó vámpírkönyvet olvasni, nézz utána Anne Rice Vámpírkrónikájának. Az ő könyvei klasszisokkal jobbak bármelyik bugyuta trendi vámpíros sztorinál. Elkezdtem olvasni néhányat (J.R. Ward könyvei, Vámpírakadémia stb), de ezek olyan igénytelen, semmitmondó könyvek, hogy csak na:) Nekem legalábbis nem jönnek be.

2012. febr. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!