Becca Fitzpatrick-től a Csitt csitt folytatásai, a Crescendo és a Silence már megjelentek?
Figyelt kérdés
...és ha igen,akkor kinek mi a véleménye a sorozatról?Tetszett?...:)2012. febr. 24. 12:24
1/5 anonim válasza:
A Crescendo már megjelent. Én még csak az 1. részt olvastam nekem nagyon tetszett :)
2/5 anonim válasza:
A crescendo már megjelent, Tetszett, bár az első részéhez képest béna volt. bár tudom h ez egy átmenet a két könyv között. Az első részét vagy 9X elolvastam mér :DD Ja és a 3.része, a Silence idén decemberbe fog megjelenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. febr. 25. 21:34
4/5 anonim válasza:
nekem személy szerint jobban tetszett a második része, nem bírtam letenni :)
5/5 anonim válasza:
az első kettőt olvastam. a harmadikra decemberig még várni kell:( nagyon megfogott mind2 rész. le sem bírta,m tenni a könyveket. olyan fordulat van a 2. végén amit soha nem gondoltam volna, és egész nap azon kattogtam. már nagyon kellene a silence. olyat is hallottam hogy lesz 4 rész, mert a silence vége nem teljes lezárás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!