Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leírjátok pár könyvnek a...

Leírjátok pár könyvnek a nevét? Mert hétfőre le kell irnom egy könyvnek a rövid tartalmát! Lécci.

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
öö hány éves vagy?az azért fontos, mert egy 10 és egy 14 évesnek más féle könyvet ajánlanék xD durva példa...
2009. jún. 6. 12:58
 2/5 anonim válasza:

Az attól függ, hogy milyen könyvnek kell. Bármilyen jó? Csak nem tudod eldönteni? Akkor leírom a személyes kedvenceimet:

- Stephanie Meyer: Alkonyat

- Stephanie Meyer: Újhold

- Jack London: A vadon szava

- Stephanie Meyer...( több szerző): Pokoli báléjszakák

Remélem segítettem

-

2009. jún. 6. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
harry potter
2009. jún. 6. 20:50
 4/5 anonim válasza:
A tanárod helyében mélyen a föld alá süllyednék, de te sem vagy egy IQ bajnok... Basszus, húzz el a gép elől és állj neki olvasni! Vagy menj el egy könyvtárba, ha otthon nem tartotok még egy pár könyvet sem és írogass össze címeket. Megugorhatatlan? Mert nekem hihetetlen...
2009. jún. 13. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szabó Magda: Abigél (ez szerintem nagyon jó könyv) Amúgy egy könyvnek nem neve van, hanem CÍME!
2009. nov. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!