Leírjátok pár könyvnek a nevét? Mert hétfőre le kell irnom egy könyvnek a rövid tartalmát! Lécci.
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 12:21
1/5 anonim válasza:
öö hány éves vagy?az azért fontos, mert egy 10 és egy 14 évesnek más féle könyvet ajánlanék xD durva példa...
2/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen könyvnek kell. Bármilyen jó? Csak nem tudod eldönteni? Akkor leírom a személyes kedvenceimet:
- Stephanie Meyer: Alkonyat
- Stephanie Meyer: Újhold
- Jack London: A vadon szava
- Stephanie Meyer...( több szerző): Pokoli báléjszakák
Remélem segítettem
-
4/5 anonim válasza:
A tanárod helyében mélyen a föld alá süllyednék, de te sem vagy egy IQ bajnok... Basszus, húzz el a gép elől és állj neki olvasni! Vagy menj el egy könyvtárba, ha otthon nem tartotok még egy pár könyvet sem és írogass össze címeket. Megugorhatatlan? Mert nekem hihetetlen...
5/5 anonim válasza:
Szabó Magda: Abigél (ez szerintem nagyon jó könyv) Amúgy egy könyvnek nem neve van, hanem CÍME!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!