Kíváncsi lennék azok véleményére, akik olvasták ezt a könyvet. Nekem nagyon tetszett, és várom a folytatást, sőt a filmet is!
Tehát az lenne a kérdésem, hogy a könyv végén, amikor Amy kiszökik a Kolóniából, Wolgastot csak "odaképzeli", álmodja, vagy lehetséges, hogy Wolgast is fertőzött lett, és így meglátogatta a lányt?
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 20. 09:25
1/7 anonim válasza:
Szia! Sztem tuti,hogy Wolgast ott volt és nem álmodta. Végül is nem derült ki biztosan, hogy amikor Wolgast elment meghalni meg is halt...simán megharaphatta egy fertőzött. Amy-t meg amúgy sem bántják szóval simán odamehetett és találkozhattak.
Egyébként én is imádom a könyvet amikor befejeztem tiszta gyászos hangulatban voltam :( Nagyon várom a folytatást de filmtől kicsit félek, hogy csalódni fogok...
2012. márc. 4. 11:18
2/7 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ :) Én is várom már a folytatást, és nagyon remélem, hogy nem lesz csalódás... 2013-ban elvileg a film is kész lesz... :)
2012. márc. 6. 16:17
3/7 anonim válasza:
Én is olvastam, és szerintem is nagyon jó. :)
2012. márc. 17. 21:26
4/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
2013 még de messze van...:( A könyv folytatása is elhúzódik addig:'(
2012. márc. 20. 17:40
5/7 anonim válasza:
Én is imádom a könyvet, de nem 2012 októberében került a boltok polcaira? Vagy csak amerikában akkor?
2012. aug. 28. 14:05
6/7 anonim válasza:
Hát én eddig Amerikai oldalakon olvastam, hogy október 13-án kerül a polcokra...utána gondolom idő mire átfordítják magyarra...biztos elhúzódik jövőre...pedig jó lenne megvenném magamnak karácsonyra xD
2012. aug. 29. 16:34
7/7 Juan_Carlos válasza:
Engem az érdekelne, hogy a végén amikor találkozik Amy és Wolgast, azt írja hogy Amy és Alicia közös titka, hogy micsoda Peter. Nekem is ez lenne a kérdésem. Micsoda Peter? Mi ez a titok? Régen olvastam már, nem emlékszem rá teljesen, és most kezdenék bele a folytatásba, de így képtelen vagyok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!