Ti milyen támájú regényeket szoktatok írni? Rövid tartalmat is írnátok hozzá? Teszem azt, azt is odapötyögnétek mellé, hogy hogyan jött az ötlet? Kort is írjátok, ha lehet.
Sziasztok!
En vagyok a 23/L.
Nagyon tetszenek az otleteitek, foleg a kerdezoe,es a k.lau 13.-e (ne aggodjatok nem lopok otleteket.)Tok jo, hogy vannak meg olyan fiatalok, akiket meg erdekelnek ilyesmi dolgok.
Amugy az en krimim, ilyen parodia feleseg, bunuggyel, nyomozassal, ferfi-no hadakozassal.
Es, hogy mi ihletett? Imadom Agatha Christiet, meg Vavyan Fable-t.Ennek a kettonek az otvozete az, amit eppen irok.
A tortenet fohose Jake Thomas Calvin, magannyomozo, egy nagyon jo pasi, akiert bomlanak a nok, es termeszetesen ezt o ki is hasznalja. Eppen egy ugyben nyomozna, amikor cserben hagyja a legfeltettebb kincse...a kocsija. Igy kenytelen egy lerobbant szallodaban tolteni az ejszakat. Ahol gyilkossag tortenik. Pont az o kiszemeltjet, egy eddig soha nem latott szepseggel megaldott not tesz el valaki labalol. Es persze fohosunkre terelodok a gyanu. Idokozben megerkezik egy zsaru paros, melynek egyik tagja no, raadasul szep, okos, es nem fel kimondani azt, amit gondol. De vajon ki a gyilkos? Es miert olt? Szep lassan mindenki gyanussa valik.
utolsó:
"Nagyon tetszenek az otleteitek, foleg a kerdezoe,es a k.lau 13.-e" az enyém? komolyan? hát, akkkor lehet mégse hülyeség? na, ezt is örömmel hallom :D
Amúgy az a krimi se hangzik rosszul :) sőt, hogy őszinte legyek, nekem i tt nagyjából mindenkié tetszik, akiét olvastam :D
(na de mit írok én itt, mintha most az én véleményem számítana... bocs xD)
Sziasztok! Mivel látom, hogy elég sokan írtatok ide, ezért megkérdezném, hátha visszanéz valaki.
Tudnátok olyan embert, aki ingyen kijavítaná a történetem helyesírási hibáit? Tehát egy korroktort, aki lebétázza, vagy ilyesmi... Nagyon fontos lenne, köszönöm!
A Merengő oldalán van egy ilyen fórum, hogy béta piac, ott érdemes megkérni valakit, hátha elvállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!