Édes Anna miért ölte meg a gazdáit?
Mert elborult az agya, amikor meglátta az úrfit enyelegni azzal a másik nővel, és szerintem meggyűlölte, hogy kihasználta mindenki (a gazdái is), és elege lett belőlük. Rájött, hogy azért mert szegénynek született, mindig mindenki belé fogja törölni a cipőjét. Meg volt egy rész, már nem emlékszem pontosan, amikor társaság volt náluk, és kinevették valami miatt.
Én nagyon sajnáltam Édes Annát....:((
Kijött belőle a feszültség,röviden és tömören:D
Én meglepődtem aztán mg örültem is,hogy végzett azzal a nyivákolós semmire kellő asszonnyal:D
szerintem egyértelmű. teljesen kiborították lelkileg, megalázták, ő meg semmilyen ellenállást nem mutatott. egy idő után szerintem az elfojtott indulatok, a sok lelki bántalom így jött ki Annán.
megérdemelték, jól tette!
több dolog is vezet a gyilkossághoz
1. az első benyomások
- nem tetszenek neki a szagok (pl a zongorában a kámfor)
- nem tetszik neki a Konrád név:P
- por
- az úrnő megalázásai, pl amikor elveszi a holmiját, átvizsgálja, ráadásul még próbára is teszi...
- elvágják a menekülési útvonalait... ez alatt értem, h próbálkozik menekülni, pl házasság a kéményseprővel, de az úrnő visszakönyörgi, aztán eltiltják a többi cselédtől, ott van még a szerelem... Jancsi. Nem tudom, emlékszel-e még arra a részre, amikor süteménnyel kínálják, és azt mondja Édes Anna, hogy nem szereti. Azért mondja, mert ha megkóstolná, utána áhítozna utána, és rossz érzés lenne, ha nem ehetne. Na, ez van a Jancsis párkapcsolatával is. Szerelmes lesz (akkor teljesen kinyílik, beszél, vezet, irányít szóval boldog), ám ennek is vége lesz (pl el kell vetélnie), és utána az űr sokkal fájdalmasabb a számára, mint ha nem is lett volna inkább kapcsolata
- az utolsó menekülési útvonal a munka volt, ezért is dolgozott úgy, mint egy robot, mert addig sem a rideg valóságban volt, hanem a gondolataiban. Ám az utolsó estén ezt a menekülési útvonalat is elvágták - nem engedik, hogy felszolgáljon, ráadásul meglátja Jancsit Moviszternét csókolgatni a fürdőszobában, ott, ami régebben az ő szerelmi légyottjuk helyszíne volt.
- Anna amúgy nem volt sem kettyós, sem bolond, stb, csak egyszerűen nem bírta már, a gyilkossággal próbálta magát megvédeni (ez egy kicsit hülyén hangzik:P... szóval ez volt az utolsó lehetőség, hogy a személyiségét megóvhassa)
Remélem kielégítő volt a válasz, ha esetleg kifelejtettem volna, akkor majd a többiek:):P pussz
Moxie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!