Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Édes Anna miért ölte meg a...

Édes Anna miért ölte meg a gazdáit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert rosszul bántak vele, és úgy jött le miközben olvastam, hogy szegény csajnak nincs ki a 4 kereke:D de tényleg
2009. jún. 4. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert elborult az agya, amikor meglátta az úrfit enyelegni azzal a másik nővel, és szerintem meggyűlölte, hogy kihasználta mindenki (a gazdái is), és elege lett belőlük. Rájött, hogy azért mert szegénynek született, mindig mindenki belé fogja törölni a cipőjét. Meg volt egy rész, már nem emlékszem pontosan, amikor társaság volt náluk, és kinevették valami miatt.

Én nagyon sajnáltam Édes Annát....:((

2009. jún. 4. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
a MEGALÁZTATÁSOK ÉS AZ EMBERI MÉLTOSÁGÁNAK SÁRBA TIPRÁSA VEZETETT IDE, ha bővebben érdekel, olvasd el a művet
2009. jún. 4. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kijött belőle a feszültség,röviden és tömören:D

Én meglepődtem aztán mg örültem is,hogy végzett azzal a nyivákolós semmire kellő asszonnyal:D

2009. jún. 4. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Erre kábé senki sem tud válaszolni,csak nagyjából,mivel Kosztolányi sem írja le..Az olvasó feladata kitalálni.Csak sejteti a dolgot. De Moviszter doktor elmondja,hogy hogyan lehetett volna elkerülni,abból kikövetkeztetheted.
2009. jún. 4. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyértelmű. teljesen kiborították lelkileg, megalázták, ő meg semmilyen ellenállást nem mutatott. egy idő után szerintem az elfojtott indulatok, a sok lelki bántalom így jött ki Annán.

megérdemelték, jól tette!

2009. jún. 5. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Betelt a pohár, és ők voltak kéznél. Csak Vizynét akarta megölni, a férj csak útban volt, ezért kellett neki is meghalnia. Talán közrejátszhatott az is, hogy Vizyné lebeszélte a férjhezmenésről.
2009. jún. 5. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

több dolog is vezet a gyilkossághoz

1. az első benyomások

- nem tetszenek neki a szagok (pl a zongorában a kámfor)

- nem tetszik neki a Konrád név:P

- por

- az úrnő megalázásai, pl amikor elveszi a holmiját, átvizsgálja, ráadásul még próbára is teszi...

- elvágják a menekülési útvonalait... ez alatt értem, h próbálkozik menekülni, pl házasság a kéményseprővel, de az úrnő visszakönyörgi, aztán eltiltják a többi cselédtől, ott van még a szerelem... Jancsi. Nem tudom, emlékszel-e még arra a részre, amikor süteménnyel kínálják, és azt mondja Édes Anna, hogy nem szereti. Azért mondja, mert ha megkóstolná, utána áhítozna utána, és rossz érzés lenne, ha nem ehetne. Na, ez van a Jancsis párkapcsolatával is. Szerelmes lesz (akkor teljesen kinyílik, beszél, vezet, irányít szóval boldog), ám ennek is vége lesz (pl el kell vetélnie), és utána az űr sokkal fájdalmasabb a számára, mint ha nem is lett volna inkább kapcsolata

- az utolsó menekülési útvonal a munka volt, ezért is dolgozott úgy, mint egy robot, mert addig sem a rideg valóságban volt, hanem a gondolataiban. Ám az utolsó estén ezt a menekülési útvonalat is elvágták - nem engedik, hogy felszolgáljon, ráadásul meglátja Jancsit Moviszternét csókolgatni a fürdőszobában, ott, ami régebben az ő szerelmi légyottjuk helyszíne volt.

- Anna amúgy nem volt sem kettyós, sem bolond, stb, csak egyszerűen nem bírta már, a gyilkossággal próbálta magát megvédeni (ez egy kicsit hülyén hangzik:P... szóval ez volt az utolsó lehetőség, hogy a személyiségét megóvhassa)

Remélem kielégítő volt a válasz, ha esetleg kifelejtettem volna, akkor majd a többiek:):P pussz

Moxie

2009. jún. 11. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
jajj, kifelejtettem még, hogy próbált visszamenni az előző uraihoz, de ott pl a kisgyerek sem emlékezett rá, szóval ez is egy útvonal voltXD:D:D hehehe
2009. jún. 11. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem Konrad,hanem Kornel
2013. júl. 30. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!