Igaz az, hogy S. King alkohol hatása alatt írta a Rémkoppantókat, és bevallotta, hogy nem is nagyon emlékszik a megírására?
Figyelt kérdés
Valamint, hogy elütötte egy autó, majd később megvette azt a kocsit és szétzúzta, később pedig a fickó aki elütötte pont az ő születésnapján halt meg, mégpedi hasonló módon, ahogy ő leírt egy ilyen gyilkosságot a Rémautóban?2009. jún. 4. 11:34
4/6 A kérdező kommentje:
Mostanában olvastam róla ezt egy cikkben. Végülis, ha igaz, ha nem, ő marad a kedvenc írom. Másodiknak:Ember felkeltem.
2009. jún. 5. 10:48
5/6 anonim válasza:
Tutira kacsa...de persze ha ír belőle egy pöpec rémsztorit,én vevő leszek rá!
6/6 anonim válasza:
Köszönöm azoknak, akik lepontoztak, és nyilván semmit sem tudnak az író életéről. Ahelyett, hogy utánaolvasnának valaminek, inkább értéktelennek tartják a másik helytálló válaszát.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!