Titeket nem irritál hogy a könyvekkel kapcsolatos kérdések között majdnem minden második Twilight-al kapcsolatos? Mert engem nagyon.
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 16:31
11/19 anonim válasza:
A legidegesítőbb ebben hogy ott a GOOGLE ahova ha beírná amit keres rögtön meg is találná. Ehelyett felteszi ugyanazt a kérdést itt ami már ötször volt előtte.
A Twilight meg csak egy nyálas történet, vámpírutánzatokkal... lol vegetáriánus vámpírok. Nagy csalódás volt a könyv, a film meg még nagyobb.
12/19 anonim válasza:
kedves második válaszoló, szívemből szóltál. imádom Anne Rice könyveit! a twilight pedig most hatalmas divat lett, csak nem tudom mire. szerintem túl nyálas és elcsépelt...és idegesítő.
13/19 anonim válasza:
Dehogynem, szinte már a csapból is az Alkonyat folyik... Az osztálytársaim még órán is arról beszélnek... Már nagyon idegesít.
14/19 anonim válasza:
nem tudom hanyadik válaszoló írta de egyetrétek vele. ott a google. ott keresgethetne mindenki. szerintem ez az oldal arra való hogya valamit nem találsz meg megkérdezd nem pedig hogy mindent amit hirtelen a kisujjadból szívtál ki leírd XD. :D
15/19 anonim válasza:
Most már annyit beszélnek róla,hogy már el se akarom olvasni...túl divatos...
16/19 anonim válasza:
Én is utálom. Semmi extra nincs a sztoriban, kiszámítható, állandóan a pasira gondol, unalmas. :S
Azért elolvasom a többit, de ha eddig nem győzött meg. :S
17/19 anonim válasza:
Szerintem nincs igazatok! Valaki szereti, valaki nem, de azok vannak többen akik szeretik, úgyhogy a többség dönt. Bár abban igazatok van, hogy többször feltenni ugyanazt a kérdést nagy hülyeség.
18/19 anonim válasza:
Az én osztálytársaim között is hódít az Alkonyat.
Én mostanában nem hiszem,hogy el fogom olvasni.
Szerintem ez most egy nagy divat.
19/19 anonim válasza:
Syerintem ez az oldal azért van hogy kérdéseket tegyenek fel, és ha valaki a twilightról szeretne kérdezni csak nyugottan tegye meg. Sztem másoknak meg a ti állandó rinyáláotok idegesitő... Nem lehet róla tenni h a twilight ismertebb mint a ti kedvenckéitek, és ezért féltékenységből feltesztek ilyen kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!