Könyvet fogok írni. Melyik szép férfinév ezek közül?
Figyelt kérdés
Frank, Kevin, Hayden, Victor, Chris, Adam, Ryan, Robert, Taylor;
Ha esetleg egyik sem tetszene, akk írhatnátok még!
Köszike!
2012. febr. 10. 20:00
21/22 anonim válasza:
Hm...eddig eszembe sem jutott, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart. Pedig én olvastam a Twilight könyveket, és meg is néztem filmen. Tudom jól, kik a szereplői. :D
De szerintem ha annyira jól megírod a könyvet, új karaktereket formálsz, akkor senkinek még csak eszébe sem fog jutni, hogy van épp két kis sztárocska, akiket így hívnak. Gondolom nem róluk fogod megformálni...Lehetne eltérő a hajszínük is(ez csak egy tipp).
Szóval igazából rajtad múlik, hogy az embereknek mi villan be (a könyved után) e két név hallatán. :)
Ismét a 13:10- es voltam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!