Posztapokaliptkus vagy steampunk esetleg dieselpunk könyvet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megtetszettek ezek a stílusok, és szeretnék valami izgalmasabb történetet egy-egy ilyen "világból" olvasni. A Metro 2033-at már kinéztem magamnak a Tesco-ból, állítólag nagyon jó, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit ajánlotok.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 3. 23:09
1/7 anonim válasza:
a Metro 2033 tényleg nagyon úgyhogy gyerünk gyorsan megvenni
2/7 anonim válasza:
Én is szemezek azzal a könyvvel :D Amúgy ha könyvet keresel akkor Az Út címűt ajánlom, igaz még csak filmen láttam, de azt írják könyvben jobb (igaz nekem már filmben is nagyon tetszett).
3/7 anonim válasza:
nekem a kedvence:
Stephen King A setét torony
vigyázat! hosszú, 7 részes
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utánuk nézek majd :)
2012. febr. 4. 15:59
5/7 anonim válasza:
Metró 2033 tényleg nagyon jó. :D Meg akkor a folytatását is érdemes lenne elolvasni: Metró 2034, nekem az is nagyon tetszett. És február 13-án fog megjelenni a Bioshock Rapture c. könyv is. Állítólag az is nagyon jó, bár én még csak a játékkal játszottam. + Még ferb. 14-én jön ki egy újabb Glukhovsky könyv: Szürkület, arról is azt mondják, hogy nagyon jó. :D
6/7 A kérdező kommentje:
Magyarul fog jönni a Rapture? Mert az akkor nagyon érdekelne! Egyébként láttam én is, h már van következő része, de először az 1. érdekel :) Kösz az infot egyébként:)
2012. febr. 8. 17:42
7/7 anonim válasza:
persze hogy magyarul :D bár elég borsos ára van ahogy nézem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!