Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék könyvet rendelni...

Szeretnék könyvet rendelni netről! Az hogy működik?

Figyelt kérdés
Az Libri könyvesbolt online webáruházából, de még soha nem rendeltem. Hogy működik? Megbízható? Kihozzák házhoz, és akkor fiztem ki? Mindent tudni akarok:)
2009. máj. 31. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát általában az összes könyvesbolt a GLS-sel küldi ki a könyvet (ez egy csomagszállító szolgálat). Én már rendeltem többször is,soha nem volt semmi probléma:) Az egész úgy zajlik,hogy ott regisztrálsz az oldalon, berakod a kosárba a kiválasztott könyvet,majd ott látsz vmi olyat, hogy rendelés,vagy hasonlók,szóval ahol fixálhatod (nem tudom a Libri hogy írja). Ott kitöltöd a személyes adataidat, hogy hova szállítsák, stb. Ezek után jóváhagyod, nagyjából ennyi (de az oldal majd ebben eligazít,nem nehéz,nyugi). A rendelés napjától számítva 1-2, 3-5 napon belül küldik, ez könyvtől függ. Van,hogy elhúzódik, ha nincs éppen raktáron, de ez nem gyakori. Egyik nap végül kihozzák Neked, Te átveszed, és kifizeted, ennyi:)

Remélem segíthettem:)

2009. máj. 31. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de most azon gondolkoztam, hogy mivel azért rendelnék könyvet netről, mert 15% kedvezény. Tegyük fel a könyv 4000 Ft - 15 % = 3400 Ft, de kitudja mennyi a postaköltség, így lehet nem is éri meg megrendelni netről?
2009. jún. 1. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden le van írva az oldalon a szállításról, a költségek is.

Libri esetén:

0-3.999 Ft-ig rendelési összegig: 899 Ft szállítási költség

4.000-7.499 Ft-ig rendelési összegig: 599 Ft szállítási költség

7.500-9.999 Ft rendelési összegig: 199 Ft szállítási költség

10.000 Ft fölött: ingyenes

Én booklineról szoktam rendelni mert olcsóbb, legalább is amiket én szoktam. A költségek is.

0-4 999 Ft-ig rendelési összegig: 799 Ft szállítási költség

5 000-9 999 Ft-ig rendelési összegig: 599 Ft szállítási költség

10 000 Ft értékű rendelés felett ingyenes

De érdemes végignézni minden ilyen oldalt, lehet hogy máshol féláron megtalálod amit keresel, vagy antikváriumból használt de jó állapotú könyveket rendelhetsz még olcsóbban.

2009. jún. 1. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Igen lehet,hogy pont úgy jön ki, hogy ugyanannyit fizetsz érte, de akkor pl nagyon megéri netről, ha több könyvet szeretnél, és mindre van 15-20% kedvezmény. Meg amúgy is, legalább nem kell érte menned:D (ez mondjuk nekem fontos,mivel messzi lenne egy könyvesbolt, és az útra ugyanúgy elköltenék ennyit,ha nem többet..)

2009. jún. 1. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
már előttem mindent leírtak, csak azt ajánlom, hogyha netről rendelsz akkor többet is rendelj, mert a kiszállítás olcsóbb. és akkor már inkább vedd meg együtt mint 2 hónapra rá megint és akkor a kiszállítás megint drágább.. :)
2009. jún. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!