Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szívesen olvasnátok meleg...

Szívesen olvasnátok meleg főszereplős regényeket?

Figyelt kérdés

Ilyeneket írok, és nem tudom, érdekel-e egyáltalán valakit. :) Mindenesetre hobbinak nagyon szeretem.

Normális válaszokat kérek, ha lehet, köszi. És kort/nemet is írhattok.

Köszi

2012. febr. 2. 20:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem kötelező senkinek ilyesmit olvasni/megvenni, kedves 10-es, és ha annyira érdekel, elég idős vagyok ahhoz, hogy éppen erről írjak. A felfogásod elég gyepes.
2012. febr. 8. 14:02
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem gyepes, csak egészséges, ellentétben a tiéddel meg az olvasótáborodéval.
2012. febr. 8. 14:04
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell egyből megszólni azt, ami más, mint az átlag, és nem konkrétan erre értem, lehet az bármi, ha valakinek más tetszik, mint a többségnek, akkor már az a hülye meg a beteg. Melegek voltak régen is, ma is vannak. Nem a szexuális életüket részletezem ki, de akár azt is tehetném. Egyébként meg lehetett volna normális szavakkal is válaszolni.
2012. febr. 8. 14:24
 14/30 A kérdező kommentje:

Ja és mielőtt azzal jönnétek, hogy ellentmondok magamnak, egyetlen jelenet részletes benne.

Amúgy igen, van olvasótáborom, teljesen normális emberek, és tetszik nekik, amit írok.

2012. febr. 8. 14:27
 15/30 anonim ***** válasza:
65%
Nem volt semmilyen trágár szó a válaszomban, próbáltam normálisan írni.Igazából azon vagyok kiakadva, hogy a melegek teljesen megfertőzik a fiatalokat a hülyeségükkel, és itt tartunk, hogy már a tinik is erről írnak könyvet.Persze, hogy voltak homokosok mindig is, de az nem azt jelenti, hogy ez egy normális és követendő dolog.Ezt kéne felfogni a homokosokat pártoló embereknek.
2012. febr. 8. 14:43
 16/30 anonim ***** válasza:
24%
Szóval nem rád vagyok kiakadva, hanem erre az elkorcsosult világra, ami körbevesz.
2012. febr. 8. 14:44
 17/30 A kérdező kommentje:

Kinőttem már a tinikorból, elhiheted. :)

Egyébként a mai fiatalokat nem kell félteni, sok csak azért is kiróbálja, milyen egy másik fiúval/lánnyal, és ehhez a melegeknek közvetlenül nincs sok közük. Sokan tényleg "divatból" csinálják, amit viszont én magam sem helyeslek, és azt sem értem meg, hogy lehet egy ilyen beállítottságot egyesek szerint választani. Aki valóban meleg, az nem választja ezt az életmódot, hanem a kezdetektől nem érdeklik a lányok vagy a fiúk. Ez belül van, és nem olyan dolog, hogy azt mondom, holnaptól én is az leszek. Ennyi a véleményem a dologról.

2012. febr. 8. 15:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar ha a főszereplők melegek

20/L

2012. febr. 8. 15:16
 19/30 anonim ***** válasza:

Sokakat inkább már az zavar, ha nincs a műben (filmben, könyvben, sorozatban stb.) legalább 1 meleg szereplő (aki nem mellesleg rendszerint a "jó" megtestesítője).

Lásd az alábbi írást:

[link]

2012. febr. 8. 17:45
 20/30 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne!!Te írod?El lehet olvasni valahol?
2012. febr. 20. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!