Milyen könyvet ajánlotok?
Részvétem.
Nem tudom, mennyire adhat erőt, de Debbie Macomber Cédrusliget sorozata szerintem nagyon jól kikapcsol, könnyen beleélheted magad, az igazi életből vett események történnek benne, hétköznapi szereplőkkel, akikkel könnyű azonosulni. Ha kedveled az ilyen könyveket.
Őszinte részvétem:S Bármilyen sablonos is.
Azt jó lenne mondjuk tudni, hány éves is vagy, de azért próbálok univerzális könyveket írni.
A kedvenc romantikus (lány)regényem a Jane Eyre. Elolvastam már vagy 6x, mégsem tudom megunni:)
Ha hiszel Istenben nagyon ajánlom a Viskót. Még illik is a helyzetedhez, ha minden igaz. A Búcsú Liverpooltól c. könyv nem épp vidám, viszont - szerintem - nagyon szép történet. Szerintem nézz szét Jane Auste és a Bronte tipikus angol romantikus regények. Én valamiért imádom őket, és ha rossz időszakom van, különösen szeretek ilyeneket olvasni:) Pl. Értelem és érzelem, Büszkeség és balítélet, Villette. talán Gárdonyi Gáza Isten rabjai c. könyve is tetszene neked, vagy az Ida regénye szintén tőle.
Christopher Moore - Biff evangéliuma
Hogy miért? Mert humorosan dolgozza fel a bibliát, és van benne minden, szerelem, sok kaland, és persze Krisztus haverja, Lévi, akit Biffnek hívnak. :)
tegnap 18:48 vagyok
Én is gondolkodtam Biffen, tényleg nagyon jó:) Én sokat nevetem rajta
Rachel könnyei, Elfújta a szél.
Nézz utánuk, lehet, hogy tetszenének.
Mindenki máshogy dolgozza fel ilyenkor szerettének halálát.
Ha olyan típus vagy, aki ilyenkor szeret mennyországos témájú könyveket olvasni, és jól esik sírni rajta, akkor szívből ajánlom ezt a könyvet:
Alice Sebold - Komfortos mennyország
Ha inkább el szeretnéd terelni a figyelmed, akkor ezt ajánlom:
Yann Martel - Pi élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!