Milyen jó romantikus könyv van tiniknek? A hosszúakat jobban szeretem.
Imádok olvasni csak már kifogytam a könyvekből.
Szeretem az olyan könyveket mint pl.: Fekete bárány, A mennyország várhat, No és én(tudom h ez nem annyira romantikus), Amikor életemben először,Büszkeség és balítélet...
Ezeket MINDENKÉPPEN olvasd el:
Kerstin Gier: Rubinvörös,Zafírkék (trilógia, a 3. kötet(smaragdzöld, még ebben az évben jelenik meg vmikor)
Becca Fitzpatrick: Csitt,Csitt , Crescendo(szintén trilógia, 3. része(Silence) szintén ebben az évben jelenik meg)
Leiner Laura: A szent Johanna gimi (eddig 5. része, jelent meg, a sorozatnak, összesen 9 kötete lesz, a 6. februárban jelenik meg)
Szóval ezeket mindenképpen olvasd el!
Továbbá én ezeket is imádom:
Lauren Kate: Fallen (többrészes)
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
Polly Shulmann: Rajongás
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség (Többrészes)
Ha a Dark Divin-t olvastad (Fekete bárány) akkor gondolom, olvastad a 2. részét is (The Lost Saint)
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Srah Dessen: Tökéletes
Spirirt Bliss: Árnyékvilág
Garcia,Stohl: Beautiful creaturs (lenyűgözö teremtmények) (Többrészes)
Én ezeket szeretem nagyon, csak ajánlani tudom őket. (A fent említetteket, pedi tényleg MUSZÁLY elolvasnod! :DD
A
Kerstin Gier - Rubinvörös illetve Zafírkék a kedvenceim. Várom a smaragdzöldet, szóval azt én is ajánlom ;)
Becca Fitzpatri - Csitt, csitt illetve Crescendo szintén kedvencek. De én ajánlom a Stephenie Meyer sorozatát is. A film gagyi, de a könyv nekem bejött :$$ A '13 okom volt' Jay Ashertől ugyan nem szerelmes, de imádom. Aztán Claudia Gray-től az 'Evernight' sorozat (Y) És Stephenie Meyer: A burok kicsit sci-fi de nekem nagyon bejött. Hosszú is, meg minden, mondjuk első 100 oldi elég uncsi :)
Amúúgy a Fallen Lauren Kate? Arról a Fallenről írtál, mert annak én még csak egy részét láttasm. Lesz második is? :OO
igen még én is csak az első részét olvastam a Fallen nek, de lesz több része is várj minygárt megnézem h mi a cím....
a 2. rész:Torment
3. rész: Passion
4. rész: Rapture
Én ezeket a részeit láttam, nemtudom h lesz e több része v h mikor jelennek meg a részek, de ha megtudsz valamit, akk lécci írd le :DDDDD
Annak a sorozatnak semmi köze nincs a könyvhöz. :)
A történet és a szereplők is teljesen mások, csak a címe azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!