Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó romantikus könyv...

Milyen jó romantikus könyv van tiniknek? A hosszúakat jobban szeretem.

Figyelt kérdés

Imádok olvasni csak már kifogytam a könyvekből.

Szeretem az olyan könyveket mint pl.: Fekete bárány, A mennyország várhat, No és én(tudom h ez nem annyira romantikus), Amikor életemben először,Büszkeség és balítélet...

2012. jan. 22. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezeket MINDENKÉPPEN olvasd el:

Kerstin Gier: Rubinvörös,Zafírkék (trilógia, a 3. kötet(smaragdzöld, még ebben az évben jelenik meg vmikor)

Becca Fitzpatrick: Csitt,Csitt , Crescendo(szintén trilógia, 3. része(Silence) szintén ebben az évben jelenik meg)

Leiner Laura: A szent Johanna gimi (eddig 5. része, jelent meg, a sorozatnak, összesen 9 kötete lesz, a 6. februárban jelenik meg)

Szóval ezeket mindenképpen olvasd el!

Továbbá én ezeket is imádom:

Lauren Kate: Fallen (többrészes)

Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!

Polly Shulmann: Rajongás

Libba Bray: Rettentő gyönyörűség (Többrészes)

Ha a Dark Divin-t olvastad (Fekete bárány) akkor gondolom, olvastad a 2. részét is (The Lost Saint)

Sarah Dessen: Figyelj rám!

Srah Dessen: Tökéletes

Spirirt Bliss: Árnyékvilág

Garcia,Stohl: Beautiful creaturs (lenyűgözö teremtmények) (Többrészes)

Én ezeket szeretem nagyon, csak ajánlani tudom őket. (A fent említetteket, pedi tényleg MUSZÁLY elolvasnod! :DD

2012. jan. 22. 15:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenképp elfogom őket olvasni:)
2012. jan. 22. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:

A legújabb kedvencem :))

Simone Elkeles - Perfect Chemistry - Tökéletes kémia

[link]

2012. jan. 22. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Juujj azt én is elakarom olvasni!! Tudnál nekem mondani összehasonlítást?? :D (pl.: Jobb mint mondjuk a figyelj rám...stb ):DD
2012. jan. 23. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:

A

Kerstin Gier - Rubinvörös illetve Zafírkék a kedvenceim. Várom a smaragdzöldet, szóval azt én is ajánlom ;)

Becca Fitzpatri - Csitt, csitt illetve Crescendo szintén kedvencek. De én ajánlom a Stephenie Meyer sorozatát is. A film gagyi, de a könyv nekem bejött :$$ A '13 okom volt' Jay Ashertől ugyan nem szerelmes, de imádom. Aztán Claudia Gray-től az 'Evernight' sorozat (Y) És Stephenie Meyer: A burok kicsit sci-fi de nekem nagyon bejött. Hosszú is, meg minden, mondjuk első 100 oldi elég uncsi :)

Amúúgy a Fallen Lauren Kate? Arról a Fallenről írtál, mert annak én még csak egy részét láttasm. Lesz második is? :OO

2012. jan. 23. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:

igen még én is csak az első részét olvastam a Fallen nek, de lesz több része is várj minygárt megnézem h mi a cím....

a 2. rész:Torment

3. rész: Passion

4. rész: Rapture

Én ezeket a részeit láttam, nemtudom h lesz e több része v h mikor jelennek meg a részek, de ha megtudsz valamit, akk lécci írd le :DDDDD

2012. jan. 23. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Oksi, és köszi :)) Amúgy most annak a Filmnek ami 'Fallen' néven megy az AXN-en, lesz valami köze a könyvhöz? Vagy tudsz róla valamit, mert én az első részt megnéztem, hogy de jó, Daniel, Cam Luce. Kíváncsi vagyok, aztán Paul Wesley jelent meg a képen xdxd
2012. jan. 24. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Annak a sorozatnak semmi köze nincs a könyvhöz. :)

A történet és a szereplők is teljesen mások, csak a címe azonos.

2012. jan. 24. 18:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt én is láttam, de sztem az a sorozat oltárira egy szar.....az első részt nem tudtam végignézni.....pedig elöször h megörültem h lesz belőle sorozat....:S
2012. jan. 24. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja én is :S de én azt hittem valami normális, ha már ilyen színészek vannak benne :S
2012. jan. 25. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!