Írnátok nekem olyan könyveket, amiken jókat lehet röhögni?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2012. jan. 19. 15:32
1/9 anonim válasza:
Felméri Péter: A három ufó
...még nem olvastam, de azt mondják, hogy nagyon jó :))
2/9 Gil Yepes válasza:
Ha szereted a fantasyt, akkor javasolnám Terry Pratchett könyveit, ha nem akkor pl Rejtő Jenő-t. Ha jól tudom mostanában a Showder Klub-os srácoknak, lányoknak is jelentek meg könyvei (Kovács András Péter, Bödőcs Tibor, Kiss Ádám, Kormos Anett). Vagy ott a Galazis utikalauz... Végülis attól függ mi az amit szeretsz humorban.
4/9 anonim válasza:
Hugh Laurie: A balek
Igazi angol humor, nekem nagyon tetszett. :) Ha esetleg nézed Dr House-t és bírod a karakterét, mindenképpen ajánlom. :D
5/9 anonim válasza:
Christopher Moore: Biff evangéliuma szerintem vicces. Persze lehet, hogy ha vallásos lennék, akkor nem tetszene, de így szerintem oltári:)
6/9 anonim válasza:
Biff evangéliuma irtó jó:)
Amúgy amikor először olvastam, még vallásos voltam és mégsem háborodtam fel rajta. Sőt.
7/9 anonim válasza:
Én ezeken jót röhögtem:
Jill Mansell: Miranda nagy tévedése; Újrakezdés. Utóbbi viccesebb, izgibb, persze csak ha csajszi vagy :)
9/9 anonim válasza:
Becca Fitzpatrick-Csitt csittje remek könyv,és sok vicces rész van benne. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!