Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 1.6-ra megadják a kettest?

1.6-ra megadják a kettest?

Figyelt kérdés
igen v nem?
2012. jan. 11. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy kerül a Szórakozás/Könyvek kategóriába?

Egyébként elég tanárfüggő, de nálunk pl. a biosztanárom az 1.5-ömre megadta a 2-est. De vannak, akik félévkor a rosszabbat adják meg inkább.

A lényeg, hogy elméletileg meg kéne adnia. De miért nem a tanárodat kérdezed?

15/L

2012. jan. 11. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nálunk úgy van, hogy 1.75 alatt kötelesek mindenkit megbuktatni. és 2.0-ig se muszáj megadniuk a 2-est.

ezek szerint én járok szar suliba, de nálunk ez így van. :/ mondjuk engem nem fenyegeta veszély, hogy megbukok. :))

2012. jan. 11. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk csak 2.0-ra adják meg a kettest.

2,75<3

3,75<4 stb.

Mondjuk nálunk kb. egyik tanár sem adja meg 2 alatt a kettest.

2012. jan. 11. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 1,72-re vagy a felett már kötelező megadni a 2est, ez benne van a házirendben, és ezt ált. minden tanár betartja (persze, vannak kivételek)

De ez alól is van kivétel, ha pl. az összes TZ-d 1es lett, akkor tök mind1, milyen jegyeid vannak azon kívül, elv akkor is buktathat...

1,6-ra félévkor még nem szokták megadni, mert ez ilyenkor ilyen "intő" dolog, hogy év végére javíts. De vannak, akik igen, csak azok vannak kevesebben. Ez tanár függő... (is)

Sztem inkább gyúrj az év végire...

16/L

2012. jan. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!