Ha megjelenne magyarul a Sailor Moon manga, te vennéd-e?
Van egy másik alapvető probléma is. 1999-ben és 2000-ben 24 szám már megjelent a Sailor Moonból a Semic kiadó jóvoltából (színes kiadásban):
E mellett még futott egy 7 részes Sailor Moon füzetek sorozat is, szintén a Semic kiadó gondozásában (és színes kiadásban ez is):
Ezek kb. a rajzfilm-sorozat első 40-50 részét dolgozta fel. Na most, akinek megvannak ezek a képregények, lehet nem vásárolná meg újra a manga-kötetben azt.
Alpból nagy tisztelője vagyok a régi daraboknak is. Többet szeretnék majd elolvasni, ha máshol nem, hát neten.
Animékben is most szeretnék majd régebbieket megnézni.
Jó dolgok tudnak lenni. Lehet, hogy nem pörög annyira a történet, nem olyan látványos, de a mondanivalója mindenképpen értékes lehet. Sokan ezt nem tudják megérteni: attól mert valami régi, nem kevesebb! Sőt, lehet, sokkal több!
(az voltam, aki a Kenshin mellé szeretné)
Most különben is jól jönne, ha kiadnák, hiszen tízéves évfordulója van. :D
Olaszországban újra kezdték vetíteni az animét, ezt nem várom el, túl nagy kérés lenne. Az Egyesült Államokban újra kiadják a mangát és a Sailor V is új kiadást kap. Még mindig sok régi rajongó van, aki hozzánk hasonlóan örömmel venné ezt a dolgot. Szerintem. Ezt még lehet, hogy olyanok is vennék, akik amúgy nem mozognak animés körben.
Naná, mert annak, amit anno füzetekben kiadtak, köze nem volt a mangához. Az az animét dolgozta fel, az ottani rajzokkal.
A manga tuti, fekete-fehérben tök szépek a lányok, meg az egész nagyon igényes, és nagyon tetszik, hogy egyértelműen látszik rajta, hogy kézzel rajzolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!