Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok néhány tiniknek...

Mondanátok néhány tiniknek való könyvet (pl. a Twilight Saga, meg ilyen hasonlók)?

Figyelt kérdés
Szerettem volna megvenni a 13 okom volt c. könyvet,de sokaktól hallottam,h nem valami jó könyv...Ti olvastátok már?
2012. jan. 7. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vámpírnaplók, True blood sorozat(bár az már inkább felnőtteknek), Harry Potter
2012. jan. 7. 18:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Percy Jackson és az olimposziak

éjszaka háza

night road

végzet ereklyéi sorozat: csontváros, hamováros, üvegváros, bukott angyalok városa

szent johanna gimi

halállista

shiver

hívj be

Böszörményi Gyula: 9...8..7

kutyaszálló

Agatha Christie könyvek ( inkább felnőtteknek)

ördögi angyalok

szellemlány

neveletlen hercegnő naplója

Bree Tanner rövid második élete ( ha az eclipset olvastad akkor emlékszel arra a lányra akit a csata végén meg kell ölniük...az ő vámpír életéről szól)

eperszedő

angyali vadász

2012. jan. 7. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)))
2012. jan. 7. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
A Twilight Saga után jelent meg a Lábam Saga is... bár szerintem azt nem akarod elolvasni :S
2012. jan. 8. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Darren Shan Saga(A Rémségek cirkuszától kezdve)

12 kötetes,de nem fogod bírni letenni:)Van benne akció,fantasy,horror,jó sok,izgalmas a történet,jó karakterek,minden ami egy igazán jó ifjúsági regényben benne kell hogy legyen.

2012. jan. 26. 22:14
 6/11 anonim válasza:
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi 1-2-3-4-5... és február végén megjelenik a 6 is! :)
2012. febr. 20. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Akit megcsókolt egy angyal 4 részes könyv és tinikről szól és egyszerű is a szövege könnyű követni de nehéz le tenni.
2012. máj. 15. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Én most olvasom a 13 okom volt nekem nagyon tetszik mert sok dolgot tanulhatunk belőle például, hogy egy aprósággal is a lelökhetünk valakit a szakadékba aminek eddig csak a szélén egyensúlyozott.
2012. máj. 15. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Suzanne Collinstól az Éhezők viadala trilogia, ami 3 kötetes de azt hallottam hogy 4. is készül. Ez nem egy romantikus könyv, hanem inkább olyan akciónak mondanám.. de mindenesetre nagyon ajánlom :)
2012. aug. 7. 11:23
 10/11 K.Fanky válasza:
Nekem tetszett a a 13 okom volt, sokan szidják én is féltem tőle de jó volt :)
2012. nov. 1. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!