A Metró 2034 van olyan jó mint a metró 2033?
Olvastam mindkettőt, nekem a 33 jobban tetszett.
Az első néhány fejezet nem volt valami élménydús, de utána szinte le sem tudtam rakni, mert mindegyik fejezet vége nagyon izgalmasra sikeredett, és nagyon kíváncsi voltam a folytatásra, és csak olvastam és olvastam, nagyon tetszett!
A 34 szerintem nem lett olyan jó, nekem nem tetszett olyan nagyon. (E két könyv körülbelül olyan, mint az Iliász és az Odüsszeia. Az első könyvben itt is egy szálon fut a történet, míg a második könyvben kettőn, stb, lehet bennük több közös pontot is találni.)
A 33 talán azért is tetszett jobban, mert játék is készült belőle. Először a játékot kezdtem el, ekkor még nem is tudtam a könyvről, majd rátaláltam a könyvre, kiderült, hogy a játékmenet során sok hasznos információhoz jut az ember, így elkezdtem olvasni, és nagyon megfogott.
De ajánlom mindkét könyvet, sokkal jobban bejött nekem, mint anno az iskolában feladott kötelező olvasmányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!