Mondanátok nekem jóféle vámpíros könyveket?
gondolok itt olyanokra mint pl a twilight,éjszaka háza, vagy a vámpírnaplók . De lehet csak szimplán egy oyloan könyv is, ami valamilyen misztikum köré épül. Nem feltétlen csak a vámpírosak érdekelnek: )
Előre is köszönöm!:)
Darren Shan saga
Nagyon jól járnál vele,érdekes története van...
Cassandra Clare - Angyal /2.Herceg , 3. Hercegnő
Ugyan ebben nem csak vámpírok vannak , illetve nem ők vannak a középpontban,de ez is misztikus.
Carrie Ryan - Kezek és fogak erdeje
Ebben nincs semmi misztikus,de vannak Elátkozottak(zombik).
Nalini Singh - Angyali vadász
Ezt ugyan még nem olvastam , de nemrég ajánlották nekem. 7.része van / Angyalvér ; Angyalcsók ; Angyaltánc ; Angyalkard ; Angyali szárnyalás ; Angyalárny.
Nagyon ajánlom Karen Marie Moning könyveit. Ő tündérekről ír, igaz nem a mesékből ismert módon. A tündérek egyáltalán nem kedvesek, sőt ha meglátod egyiküket, készítsd elő a végrendeletedet vagy Jericho Barrons-t. :DD
Vagy akár ott vannak Julie Kagawa könyvei. Ő is tündérekről ír, és ő sem szépíti őket. :D
Valamint ott vannak Kendare Blake könyvei is. Ő szellemekről írt egy kétrészes sorozatot. A főhősünk, akit Cas-nek hívnak szellemvadász, persze ezt nem magától választotta, egy szellem által meggyilkolt apjáért akar így bosszút állni. Persze vannak itt bonyodalmak, mégpedig egy könyörtelen szellem, Vérbe öltözött Anna képében...
Vagy ha már vámpíros, ott vannak Richelle Mead könyvei:
Vagy Frost könyvei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!