Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok nekem jóféle...

Mondanátok nekem jóféle vámpíros könyveket?

Figyelt kérdés

gondolok itt olyanokra mint pl a twilight,éjszaka háza, vagy a vámpírnaplók . De lehet csak szimplán egy oyloan könyv is, ami valamilyen misztikum köré épül. Nem feltétlen csak a vámpírosak érdekelnek: )

Előre is köszönöm!:)

2012. jan. 3. 16:45
1 2
 11/15 lálá2000 ***** válasza:
Morganville-i vámpírok
2012. ápr. 14. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Darren Shan saga

Nagyon jól járnál vele,érdekes története van...

2012. máj. 7. 00:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Darren Shan vámpíros könyvsorozatát ajánlom a legjobban, bár még sokkal többet is tudnák mondani... :)
2012. aug. 7. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Cassandra Clare - Angyal /2.Herceg , 3. Hercegnő

Ugyan ebben nem csak vámpírok vannak , illetve nem ők vannak a középpontban,de ez is misztikus.

Carrie Ryan - Kezek és fogak erdeje

Ebben nincs semmi misztikus,de vannak Elátkozottak(zombik).

Nalini Singh - Angyali vadász

Ezt ugyan még nem olvastam , de nemrég ajánlották nekem. 7.része van / Angyalvér ; Angyalcsók ; Angyaltánc ; Angyalkard ; Angyali szárnyalás ; Angyalárny.

2013. júl. 29. 19:15
 15/15 lálá2000 ***** válasza:

Nagyon ajánlom Karen Marie Moning könyveit. Ő tündérekről ír, igaz nem a mesékből ismert módon. A tündérek egyáltalán nem kedvesek, sőt ha meglátod egyiküket, készítsd elő a végrendeletedet vagy Jericho Barrons-t. :DD

[link]

Vagy akár ott vannak Julie Kagawa könyvei. Ő is tündérekről ír, és ő sem szépíti őket. :D

[link]

Valamint ott vannak Kendare Blake könyvei is. Ő szellemekről írt egy kétrészes sorozatot. A főhősünk, akit Cas-nek hívnak szellemvadász, persze ezt nem magától választotta, egy szellem által meggyilkolt apjáért akar így bosszút állni. Persze vannak itt bonyodalmak, mégpedig egy könyörtelen szellem, Vérbe öltözött Anna képében...

[link]

Vagy ha már vámpíros, ott vannak Richelle Mead könyvei:

[link]

Vagy Frost könyvei :)

2013. aug. 1. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!