A parfüm kötelező olvasmány?
Nem kell rögtön lehülyézni azért, mert nem tetszett az Egri csillagok vagy a Kőszívű ember fiai.
Igen, fiatal vagyok és az utolsó kötelező amit élveztem, az a Vuk volt 8 évesen.
Remélem igazad van, és a későbbiekben lesz szerencsém JÓ kötelező olvasmányokhoz.
Sőt, nyugodtan ajánlhatnál nekem párat.
Nem hülyéztelek le, azt írtam,hogy vagy fiatal, vagy ostoba vagy. Kiderült: Fiatal vagy. :-)
Csáth Géza novellái, Móricz regényei, Tömörkény István novellái, Mikszáth, Arany János balladák... tele vagyunk remek olvasmányokkal. Nem tudom, hogy ezek közül melyik a kötelező most.
Kérdésre: nem a parfüm nem kötelező
Kedves fiatal kinek nem tetszett az egri csillagok sem a kőszívű ember fiai. Azok közül, amiket az előző válaszoló írt ÉN egyiket sem ajánlanám főleg nem Mikszáthot.(nincs ezekkel semmi baj csak szerintem, ha nem tetszettek az ilyen átlag kötelező olvasmányok, akkor ezek sem fognak)
Inkább:
Madách Imre : Az ember tragédiája
Karinthy Frigyes : Tanár úr kérem
Franz Kafka : Az átváltozás
Henrik Ibsen : Vadkacsa
Vörösmarty Mihály : Csongor és Tünde
Thomas Mann : Mario és a varázsló
Biztos van még sok jó, ami kötelező de most ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!