Mi az a könyv, amit kötelező elolvasni, annyira jó?
Mostanság rámjött az olvashatnék. Ajánljatok könyvetek, amiket érdemes lenne elolvasnom! Minden műfaj jöhet, a lényeg, hogy letehetetlen legyen. :D
Köszi szépen! ^^
19/L
Vaszary Gábor: Ketten Párizs ellen
James Herriott: Állatorvosi pályám kezdetén
Ken Follet: Tű a szénakazalban
rengeteget írhatnék még...
(az első kettőt nyilvános helyen nem ajánlott olvasni, sírni fogsz a nevetéstől)
Tíz kicsi néger, Három vak egér, Battle Royale, Büszkeség és balítélet, Christine, AZ, Kedvencek temetője, Titkos Ablak, Sorvadj el, Ragyogás, Tortúra, Nyomorultak, A párizsi Notre Dame, Üvöltő szelek, Parfüm, Értelem és érzelem, Karamazov testvérek, A lepkegyűjtő, Egy szerelem története, Gyilkosság az Orient expresszen
19L
Ken Follett a kedvenc íróm, A Tű a szénakazalban pedig a kedvencem tőle.. Fel is írom, hogy megint ki kell vennem a könyvtárból! *.*
Üvöltő szelek szintén kedvenc könyv, de az értelmét még nem igazán sikerült felfognom, elég mély érzésű könyv.
Sorvadj el-t pedig filmen láttam, már ott is jó volt, könyvben biztos brutális :D
Köszi a javaslatokat, várok még ^^
(Ezek mind mennek a könyvlistámba, és amint lehet, kikölcsönzöm őket :D)
Van olyan beteg elmém, hogy bírom a brutális könyveket :D Pl. az egyik kedvenc könyvem Kirády Attilától az Emberkísérletek a náci haláltáborokban. Borzasztó dolgokat ír le, de nagyon szívesen olvastam, és faltam az oldalait :D És még tetszett is. Mármint nem az, hogy ártatlanokat öltek, hanem az, hogy milyen találékony az ember, és a sok bűnözőt mikkel lehetne büntetni. Elkalandozott a gondolatom, hogy a sok sorozatgyilkost, beteg elméjű perverz állatokat hogyan ölnék meg ilyesmi módokkal... Na, de ez már erősen off, úgyhogy abbahagytam :D
Ó, igen,elfelejtettem, hogy ajánlhattok még nyugodtan thrillereket, horrorokat is :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!