én rajongója vagyok. a 11 perc a kedvenc.az a jó benne h.mindig mást jeletenek az írásai,akárhányszor olvasod.a Fény harcosa kivétel,semmi értelme nem volt megírni szerintem.most várom az új könyve magyar megjelenését.
2009. máj. 16. 19:05
2/12 anonim válasza:
jah bármelyik könyvesboltban megkapod a könyveit.1.válaszoló
2009. máj. 16. 19:06
3/12 anonim válasza:
Eddig csak 1-et olvastam (Veronika meg akar halni), nagyon tetszett, szivesen olvasnek meg tole. Barmelyik konyvesboltaban kaphatok a konyvek, de nekem most nem fer bele konyveket vasalni, a mi kisvarosi konyvtarunk meg meg nem nagyon tankolt fel...:(
2009. máj. 17. 21:58
4/12 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. máj. 26. 12:08
5/12 anonim válasza:
sziasztok!
én most kezdtem el a zarándoklat-ot!A további könyvei is nagyon érdekelnek.Ha van Nektek elektronikus formában bármi Coelho-tól,kérlek küldjetek!Mail:mediterran17@freemail.hu
Nagyon köszönöm!
2009. jún. 3. 09:20
6/12 anonim válasza:
szia, nézd meg az előző választ, és már töltheted is le...
2009. jún. 3. 10:12
7/12 anonim válasza:
Sziasztok! Én még csak az Alkimistát olvastam tőle.A tanárnőm ajánlotta,most elég felkapottak a Paulo Coelho könyvek. Nagyon tetszett az Alkimista,a szerző jól bonyolította a cselekményt,le sem tudtam tenni a könyvet és a végkifejlet egyszerűen zseniális.Alig várom,hogy olvashassam még tőle.
2009. jún. 5. 20:31
8/12 anonim válasza:
Paulo Coleho-tól még csak egy könyvet olvastam el. Az is a 11 perc volt. Ami nekem is nagyon tetszett. Remélem a többi könyve is ilyen jó, mert az előbbi nekem annyira tetszett, hogy félek csalódni fogok a többiben. :D Pedig biztos vagyok benne, hogy jókat ír, az idézeteit is imádom.:D
A 11 perc című műve pedig pont jókor "jött". Egy hete olvastam el és nagyon sok mindenre rájöttem saját magammal kapcsolatban és segítségével megelőztem egy rossz döntést. Nem véletlen akadt a kezembe ez a könyv és pont most... El voltam keseredve, úgy éreztem senki sem ért meg és unatkoztam is. Elkezdtem olvasni és észre vettem, hogy nem tudom letenni a könyvet. Nekem egy támasz volt és mint már mondtam segített megérteni magam és felvilágosított egy két dologról... El fogom olvasni még legalább egyszer. :)
2009. júl. 14. 22:27
9/12 anonim válasza:
Veronika meg akar halni, A portobellói boszorkány, Az ördög és Prym kisasszony. Ezeket olvastam eddig. Most a Tizenegy perc végénél járok. Imádok őket, nagyon tetszenek. Van bennünk vallás, filozófia, pszichológia, elgondolkodtató lélektani írások. Bár egy idő után úgy érzem, hogy túl hasonlóak ... de ettől függetlenül szép sorban megveszem a többi könyvét is. Lehet, hogy az a baj, hogy 2 hét alatt a 3. könyvét olvasom és kicsit tömény így. Eddig a favorit A porobellói boszorkány :)
2009. nov. 22. 18:21
10/12 anonim válasza:
Én most olvasom A Zahirt és nagyon jó szerintem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!