Hogy tetszik ez az általam írt történet?
2011. dec. 7. 20:15
11/14 anonim válasza:
ne haragudj, tényleg ne, de szerintem kegyetlen rossz.
12/14 A kérdező kommentje:
nem baj jó ha van negatív kritika csak azt akarom megtudni mi nem tetszik benne? nem akarok író lenni vagy ilyesmi csak úgy hobbiból írok és kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik
száz szónak is egy a vége mi nem tetszett benne?
2011. dec. 12. 20:55
13/14 anonim válasza:
főleg az erőltetettsége. egy szerelmestörténetben hulla mindegy a puska pontos típusa.
ha az áldozatot kell sajnálnunk, őt mutasd be: ez esetben többet tudunk a "gyilkos" múltjáról, jelleméről, stb., mint kellene. a cím sem az igazi.
14/14 A kérdező kommentje:
előző válaszoló elolvastad a javított verziót?
és igen éröltett mert nem vagyok otthon a szerelmi/érzelmi témában és azért írtam meg mert idegesített hogy mindenki boldog (szerelmes) ezét fogtam írtam egy történetet amiben szétválasztottam a két szerelmest
2011. dec. 15. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!