Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet vegyek? (többi...

Milyen könyvet vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Anyukámnak most lesz a 40. születésnapja és arra gondoltunk a nővéremmel, hogy veszünk neki egy könyvet. Szereti Jane Austint és Agatha Christie-től is sok könyvet olvasott már, de nem tudjuk mit érdemes vennünk. Aki tud légyszives ajánljon, minnél hamarabb, mert mindjárt itt az ünnep!

Előre is köszi! :0) 13/L, 15/L

2011. dec. 5. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
én Emily vagy Charlotte Bronte könyveit ajánlanám.
2011. dec. 5. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
És azok közül melyikeket, mert cím kéne!
2011. dec. 5. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Charlotte Bronte - Jane Eyre

Emily Bronte - Üvöltő szelek

2011. dec. 5. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! De ha van még ötleted akkor írj mert minnél több annál jobb!
2011. dec. 6. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Ha szereti Jane Austen könyveit, akkor azt ajánlom, hogy vegyétek meg neki a Jane Austen magánélete/naplója című könyvet - Syrie James- től . Ez tényleg az ő életeét dolgozza fel, teli kalandokkal, és az író, még belesőtt, egy gyönyörű, és szívszaggató szerelmi szálat is. A könyv tulajdonképpen egy "mix" Jane összes könyvéből, ami jobban kidolgozottabb, már nem is lehetne. Én is mondtam anyának, hogy olvassa el, és neki nagyon tetszett, pedig, ő nem szereti se jane Austent, se semmilyen más könyvet, amit ajánlok neki :) szóval, szerintem ez jó ajándék lenne, én biztosan megvenném. UI: légyszi majd írjátok meg a döntéseteket, és hogy hogy tetszett 8 ti is elolvashatjátok! :D )

2011. dec. 6. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttünk, de hamarosan fogunk és majd megírom ha szeretnéd! :0)
2011. dec. 8. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
És valami krimit tudtok?
2011. dec. 10. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Kriminek az eperszedőt ajánlanám!

Vagy még a Romeo és Júliát...

2011. dec. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!