Milyen könyvet vegyek? (többi lent)
Anyukámnak most lesz a 40. születésnapja és arra gondoltunk a nővéremmel, hogy veszünk neki egy könyvet. Szereti Jane Austint és Agatha Christie-től is sok könyvet olvasott már, de nem tudjuk mit érdemes vennünk. Aki tud légyszives ajánljon, minnél hamarabb, mert mindjárt itt az ünnep!
Előre is köszi! :0) 13/L, 15/L
Charlotte Bronte - Jane Eyre
Emily Bronte - Üvöltő szelek
sziasztok!
Ha szereti Jane Austen könyveit, akkor azt ajánlom, hogy vegyétek meg neki a Jane Austen magánélete/naplója című könyvet - Syrie James- től . Ez tényleg az ő életeét dolgozza fel, teli kalandokkal, és az író, még belesőtt, egy gyönyörű, és szívszaggató szerelmi szálat is. A könyv tulajdonképpen egy "mix" Jane összes könyvéből, ami jobban kidolgozottabb, már nem is lehetne. Én is mondtam anyának, hogy olvassa el, és neki nagyon tetszett, pedig, ő nem szereti se jane Austent, se semmilyen más könyvet, amit ajánlok neki :) szóval, szerintem ez jó ajándék lenne, én biztosan megvenném. UI: légyszi majd írjátok meg a döntéseteket, és hogy hogy tetszett 8 ti is elolvashatjátok! :D )
Kriminek az eperszedőt ajánlanám!
Vagy még a Romeo és Júliát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!