Cassandra Clare-től ezt a két könyvet hol tudnám letölteni magyarul?
Figyelt kérdés
Üvegváros, és Bukott angyalok városa. Elkezdtem olvasni az első könyvét és nagyon megtetszett /a második könyve már megvan/ ezért kéne majd a többi is, és rajongói fordításnak is örülnék mindegy csak magyar legyen!2011. dec. 4. 08:50
1/7 A kérdező kommentje:
?????
2011. dec. 4. 21:18
2/7 anonim válasza:
A Bukott angyalok városát magyarul sehol, mivel még meg sem jelent! (pedig már meg kellett volna...khm...) Az Üvegvárost pedig..... [link]
itt, rákattintasz a képre és kész. :)
3/7 anonim válasza:
jaj de boldog vagyok hogy segítettem egy embertársamnak xD végre!
4/7 A kérdező kommentje:
ÁÁ köszi köszi bocsi csak nem kattintottam ide azt hittem, nem jött azóta válasz xD
Köszi mégegyszer :) <3
2011. dec. 20. 18:13
5/7 szöszideeszes válasza:
Én rákattintottam de nem nyitott meg semmit.. ://
6/7 anonim válasza:
Én is megnéztem de mégcsak képet sem találtam amire kattintani lehetett volna. Lehet hogy azóta törölték? Pedig nagyon kéne valahonnan az Üvegváros. Ha valaki tud segíteni én is megköszönném!
7/7 ilcsike89 válasza:
hi nekem meg van az Üvegváros, a Bukott angyalok városa és az Elveszett lelkek városa is de az utolsó angol. ha kell írjatok e-mail címet és küldöm(mihelyt felnézek ide)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!