Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Cassandra Clare-től ezt a két...

Cassandra Clare-től ezt a két könyvet hol tudnám letölteni magyarul?

Figyelt kérdés
Üvegváros, és Bukott angyalok városa. Elkezdtem olvasni az első könyvét és nagyon megtetszett /a második könyve már megvan/ ezért kéne majd a többi is, és rajongói fordításnak is örülnék mindegy csak magyar legyen!
2011. dec. 4. 08:50
 1/7 A kérdező kommentje:
?????
2011. dec. 4. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:

A Bukott angyalok városát magyarul sehol, mivel még meg sem jelent! (pedig már meg kellett volna...khm...) Az Üvegvárost pedig..... [link]

itt, rákattintasz a képre és kész. :)

2011. dec. 5. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
jaj de boldog vagyok hogy segítettem egy embertársamnak xD végre!
2011. dec. 5. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:

ÁÁ köszi köszi bocsi csak nem kattintottam ide azt hittem, nem jött azóta válasz xD

Köszi mégegyszer :) <3

2011. dec. 20. 18:13
 5/7 szöszideeszes válasza:
Én rákattintottam de nem nyitott meg semmit.. ://
2012. jún. 19. 12:43
 6/7 anonim válasza:
Én is megnéztem de mégcsak képet sem találtam amire kattintani lehetett volna. Lehet hogy azóta törölték? Pedig nagyon kéne valahonnan az Üvegváros. Ha valaki tud segíteni én is megköszönném!
2012. aug. 28. 13:24
 7/7 ilcsike89 ***** válasza:
hi nekem meg van az Üvegváros, a Bukott angyalok városa és az Elveszett lelkek városa is de az utolsó angol. ha kell írjatok e-mail címet és küldöm(mihelyt felnézek ide)
2012. okt. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!