Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potterből (mind a 7...

Harry Potterből (mind a 7 kötet közül) mik voltak a kedvenc eseményeitek?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy adott esemény(ek)

Nekem:

Harry nyári szünetei a Weasley családdal

a Világkupadöntő

a Trimágus tusa második próbája

a Gringotts bankban a horcrux ellopása

a karácsonyi bál

a kviddics meccsek

2011. nov. 28. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó kötet kétharmada táján Hermione, Harry és Ron Roxmortsba (illetve a Szárnyas Vadkanba) érkezésétől a csata kitöréséig. Egyrészt lehet érzeni, hogy "ráfordulunk a célegyenesre", másrészt megoldódik néhány múltbéli rejtély, harmadrészt (szerintem ez a legfontosabb) rengeteg (jóformán minden) szereplőről kiderül, hogy mit is ér valójában.
2014. dec. 10. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:

- mikor visszamennek az időben, hogy megmentsék Csikócsőrt és Siriust

- Világkupadöntő

- mikor Harry megtudja, hogy bekerült a Trimágus tusába, és senki sem hisz neki, hogy ő nem dobta be a nevét

- DS edzések

- amikor Harry beszólogatott Umbridge-nak az órákon

- amikor az összes tanár Umbridge-ot szívatta

- Voldemort emlékeinek megtekintése

- amikor Harry megitta a Felix Felicist

- bujdosás a halálfalók elől, pl. mikor a deani erdőben voltak

- az ezüst őzsuta

- A halál ereklyéi című mese

- Piton emlékei

- a végső ütközet, Voldemort halála

2014. dec. 10. 16:19
 13/14 anonim válasza:

Furcsának találom, hogy az 1., 2. részből szinte semmit sem írtak. Na mindegy, kedvencek:

- mikor Hagrid betör, és elmondja Harrynek hogy varázsló

- Harry első repülése

- Tom Denemes jelenetek, és mikor Fawkes megmenti Harryt a könnyével, majd mikor együtt kirepülnek, tehát szinte az egész 2 rész vége

- a harmadikból mikor Sirius elmondja az igazságot meg előtte mikor Harry elmondta Lupinnak hogy látta Peter Pettigrew-ot a Tekergők Térképén

- mikor visszamennek az időbe Hermione-vel és megmentik Siriust és Csikócsőrt (a kedvencem ezek közül is az mikor Harry patrónust idéz elő amire azt hitte hogy az apja volt)

- a 4. részt annyira nem szeretem úgyhogy ebből nincs kedvencem

- az 5.-ből az egész minisztériumos rész meg mikor a kentaurok elviszik Umbridge-t :D

- meg persze a Dumbledore Seregéről szóló részek

- a 6.-ból a Dumbledore-os beszélgetések, horcrux ellopása, meg mikor a végén beszélgetnek Hermionevel, Ronnal és elmondják hogy ők is vele mennek a horcruxokat keresni

- az egész 7. szinte a kedvencem de a legjobbak:

- Godric's Hollow beli részek, mikor megnézik a sírokat meg Harryék volt lakását, meg a Bathildás része

- amikor sátoroztak

- Ron visszatérése és Harry megmentése a tóból aztán a horcrux elpusztítása

- az elején mikor tervezték a minisztérium látogatását, Sipor "meglágyulása"

- menekülés a kúriából

- Dobby halála, majd temetése

- Kagylólak beli jelenetek

- horcrux ellopása a minisztériumból

- Roxfort ostroma

- 19 évvel később

Tudom rengeteget írtam, de sokszor olvastam és ez a kedvenc könyvem (vagyis a kedvenc sorozatom) úgyhogy nem tudtam csak párat választani egy részből ♥♥♥♥♥

2016. márc. 27. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:
2016. márc. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!