Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimi 6 -...

A Szent Johanna gimi 6 - szerintetek mi lesz Cortezzel és Renivel? Valyon együtt maradnak (mármint egész gimi alatt)

Figyelt kérdés

Végeztem az öttel, és el sem bírom képzelni, hogy mi lesz Reniékkel... mert még van 3 könyv, és tuti hogy szakítanak majd, és félek, hogy a végén nem lesznek együtt :((

Egyébként jöhetnek kommentek a 6. résszel kapcsolatban, ki mit gondol :)

2011. nov. 26. 22:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kata egy új csaj lesz a suliban :D
2012. febr. 13. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

én olvastam a könyvet és EGYÜTT maradnak! :) történnek érdekes/vicces/aranyos/romantikus dolgok de azokat nem írom le :P

ja és igen... Katának nem tetszik meg Cortez max. talán annyira mint pár más lánynak (nem egy Edina az tuti) és én például nagyon megkedveltem Katát :))

remélem mindenki hamar elolvashatja :D

2012. febr. 26. 10:53
 13/22 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ és sajnos nem mehettem el a dedikálásra, de alig várom a 28-át :D
2012. febr. 26. 18:05
 14/22 anonim ***** válasza:
énis várom a 28-át *-*
2012. febr. 26. 20:22
 15/22 anonim válasza:
Tutira lesznek felreertesek, de szerintem egyutt maradnak,mert nagyon szeretik egymast.Altalaban az olyan szerelem ami hosszabb ideig alakulgat, az mindig eros:). Nagyon remelem ,hogy nem szakitanak.Imadom ezt a sorozatot!
2012. márc. 8. 18:13
 16/22 Caravaggio ***** válasza:
Én elolvastam a hatot..hááát ajánlom mert hihetetlen.De nyugi minden oké velük.Nem mondom el miről szól mert az spoiler lenne de azt tanúsíthatom hogy minden oké velük.Komolyan. :)
2012. márc. 21. 15:04
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi, nem szakítanak. Együtt maradnak, és miután kijárják a gimit, együtt párizsba költöznek egy albérletbe! :)
2013. márc. 10. 15:30
 18/22 SzJGerFOREVER válasza:
Nem szakítanak! Egész végig együtt lesznek,majd' Reni ösztöndíjat kap Párizsba,és ott lesz egy kis bökkenõ,de a vége úgy lesz,hogy ketten,mármint Cortez és Reni, Párizsba költöznek.:) <3
2014. aug. 4. 09:33
 19/22 anonim ***** válasza:

én márvégig olvastam és nem fognak szakitani! :)

kisebb félreértések lesznek de nem szakitanak! sőt még a nyolcadik részben össze is költöznek párizsba....

2014. aug. 16. 18:04
 20/22 cuppanós puszi válasza:
együtt maradnak =) 1-szer lesz egy vita de minden oki ^^
2014. nov. 29. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!