Olvasta valaki Steiner Kristóf új könyvét a Lélekbonbont? Hogy tetszett?
Persze, az én világnézetemtől is messze áll a budhizmus, de szeretem az ilyen jellegű történeteket és a leírás alapján nagyon tetszett.
Az meg hogy meleg, nem téma. Nem tehet róla, ő ilyennek született és neki ez a normális és a megszokott. Nem értem az embereket, hogy miért kell ujjal mutogatni arra, aki más?!
Én is ajándékba kaptam a könyvet, gyorsan elolvastam, vannak benne érdekes gondolatok. viszont arra a részre kevésbe voltam kíváncsi, hogy 3 homokos pasi miket csinál együtt az ágyban....mármint annyira nem részletezték, de magára a tényre nem nagyon vagyok kíváncsi....ha egy pasi és egy nő szexuális életéről írnak, az ok, de abba nem akarok belegondolni, hogy két-három pasi mit csinál egymással. mit hova dugnak....lehet csak én vagyok prűd, de nekem ez akkor is fura....
Magamnak amúgy nem vettem volna meg a könyvet, főleg, mert van olyan fejezet, ami ennyiből áll:
Költői kérdés
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!