Pár kérdés könyvkiadással kapcsolatban?
A válaszokat előre is köszi minden hozzáértőnek és tapasztaltnak. Kérdéseimet ezért tettem fel, mert totálisan tapasztalatlan lévén, ha kérdeznek, azt sem tudom mit válaszolhatnék, hiszen nem tudom, napjainkban mik a normálisnak mondható összegek.
1. Névtelen fórum lévén, akinek van tapasztalata, megírná, mennyi a -tól-ig kategória, amely összegben reménykedhet egy elsőkönyves, mint egyösszegű jogdíj?
2. Amennyiben százalékos a megállapodás, azaz nem egyösszegű, hanem minden eladott pld. után pár százalék, az napjainkban mennyi szokott lenni?
3. Ha már szinopszis alapján kéziratot kértek a kiadók, mennyi idő a határ, amikor még választ érdemes várni, és amikor már nem érdemes reménykedni? A kiadók, melyek érdeklődtek, 1-2 hete kapták kézhez irományomat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!