Ki az a Lestat Anne Rice Armand, a vámpír című könyvben?
Németül olvasom, de nem értek meg belőle mindent.
Amikor beszél a David Talbot-tal, akkor jön elő (még az első fejezetben).
Milyen kapcsolat van Armand és David között? És Armand és Marius között? Eléggé változik a hangulat a beszélgetés közben... :S
Válaszokat előre is köszi. Nem akarom úgy olvasni, hogy nem tudom, h kivel milyen kapcsolatban áll a főszereplő. :)
Szia! Lestat 1759-ben született Franciaországban és Magnus tette vámpírrá, majd felgyújtotta magát. Armanddal úgy kerül kapcsolatba, hogy
párizsba Lestatot el akarja pusztítani Armand és a sötétség gyermekei de Ő meggyőzi Armandot h tévesek a nézetei, majd mikor Lestat létrehozza a vámpírszínházat azt Armand fogja vezetni.
Armand és Marius között az a kapcsolat, h Armandot Marius tette vámpírrá.
De én is azt ajánlom, hogy olvasd el a korábbi vámpírtöténeteket. Az első az Interjú a vámpírral, 2. Lestat a vámpír, 3. A kárhozottak királynője, 4. A testtolvaj meséje, 5. Memnoch a sátán, 6. Pandora 7. Armand, a vámpír!!!!
ui. Lestat minden csak nem beképzelt...
Köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos csak ez az egy kötet van meg, de már egy kicsit tisztább minden. Nem is gondoltam, hogy ez a hetedik rész...akkor biztos nem kezdtem volna el. De szerintem egyszer elolvasom a többit is, mert nagyon tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!