Volt úgy veled, hogy egy kötelezőt azért nem olvastál el, mert nem tudtad sehonnan sem megszerezni?
Ilyen nem volt.Mert ha nem is tudtam megvenni,a könyvtárban megvan vagy ma már a neten is megtudod szerezni.Ma már nem lehet azt mondani,hogy "nem tudtam megszerezni"
De olyan volt már,hogy azért nem olvastam el,mert nem kötött le,unalmasnak tartottam..
Utolsó, szerintem azért, mert lusta voltál, mint a föld vagy azért, mert nem voltál elég érett hozzájuk.
Én nagyon sokat nem olvastam el. Néha azért, mert nem jutott eszembe, hogy a könyvtárból kölcsönözni is lehet. (Könyvtárba járós voltam, de csak az olvasótermi könyvek miatt jártam.) Volt, hogy azért, mert nem érdekelt, és rájöttem, milyen buta is voltam.
A kérdésem onnan jött, hogy egy fórumon valaki felvetett, ki milyen könyvet ajánl kötelezőnek, és közte volt a Csodaidők első kötete. Ha például ez nekem most kötelező lenne, nem tudnám elolvasni, mert a könyvtárnak nincs meg, ebookban szintén nem találtam, megvenni meg nem tudom sajnos.
Szerencsére a kötelezők többsége elég régi könyv ahhoz, hogy könnyen megszerezhető legyen, bár nálunk a városi könyvtárban is a legtöbb könyvből maximum két példány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!