Sötét hangulatú könyvcímekre lennék kíváncsi. Ötletek?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ötletem hogy mégis mit olvashatnék.Legutoljára Lauren Kate-Fallen,kitaszítva cimű művét olvastam(ha valaki ismeri) szóval valami hasonlóra lennék kíváncsi.De érdekelnek az elvont témájú könyvek is!2011. okt. 16. 19:12
1/5 anonim válasza:
Sötét hangulatú... ami szembe jutott az a Csak ha te is akarod. Még sajnos nem olvastam, de szeretném. A történet viszont idepasszol szerintem, bár az nem kitalált történet.
2/5 anonim válasza:
A Fekete bárány. Ami elvont az meg talán Heroinnapló(k). Azt nem olvastam de állítólag jó könyv.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akinek van még ötlete,nagyon szívesen várom.
2011. okt. 18. 17:52
4/5 anonim válasza:
Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el
Nem éppen sötét hangulatú (legalábbis nem úgy hogy vámpírok és mindenféle misztikus lények vannak benne meg egyebek), de remek könyv. Mindenképpen érdemes elolvasni. Személy szerint a hangulata nagyon megfogott.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:) a Csak ha te is akarodat kezdtem el olvasni végül.Leírhatatlanul tetszik,alig bírom esténként letenni a könyvet,hogy aludjak is valamit..:o
2011. okt. 21. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!