Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen izgalmas, olvasmányos...

Milyen izgalmas, olvasmányos regényeket ajánlanátok egy 9 éves kisfiú számára? A cél, hogy megszeresse az olvasást.

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 00:48
1 2
 11/14 nyikolaj84 válasza:
Vernét hét évesen olvastam először de olvastam Pinokkiót, Nem tudomkát, magyar népséket, Asimovot, Lemet(bár még nem nagyon értettem csak derengett valami)Rejtőt, Molnár Gábort Kittenberger Kálmánt, Fekete Isvánt.............
2011. okt. 7. 00:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De jó. hogy írtad Asimovot, megnézem, jó-e a fiamnak. Sajnos a Pinokkió már nem biztos, hogy lekötné, de talán néhány népmese...Fekete Istvántól a Vuk volt a kötelező olvasmánya, és csak két olyan rész volt, ahol továbbolvasott magától a könyvben a kötelező napi adagon túl, neki sajnos nem elég izgalmas. A többinek is utánajárok, köszi.
2011. okt. 8. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Rejtő nem volt korai? Vernéből mit olvastál hét évesen? Én nyolc éves korában több kisebb novellát olvastam neki, és tk. mindegyikben magyaráztam neki, hogy egy-egy kifejezés mit jelent. Pedig sokat beszéltem hozzá, meséltem neki, magyaráztam a világot kicsi korában is, meg édesanyám, és a nagypapája is...
2011. okt. 8. 15:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Sikerült ám rávezetni a fiamat az olvasás szeretetére. Isiben több gyerkőcnél láttam Geronimo Stilton könyveket. Ezzel kezdtük. Nekem annyira nem szimpatikus a könyv, de bevált, mert ráharapott az olvasásra. Aztán a könyves boltban is osztotta a véleményemet az eladó hölgy, hogy az a sorozat nem rossz, de nem túl igényes, inkább A Rosszcsont Peti sorozatot és leginkább Berg Judit Rumini sorozatát ajánlotta. Mindkettőt falta a fiam. Előveszi újra a könyveket. Sokat ovasott már azóta és szereti, kíváncsi rájuk.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget, amiket ajánlottatok, mind megszerzem majd neki, mert jók nagyon!

2012. júl. 20. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!