Melyik könyvet érdemes megvenni érdemes megvenni?
Anatómia atlaszt szeretnék venni. Kezdő vagyok.
Van egy 2000 Ft-os egyszerű könyv. Mindent leír, de csak alap.
Van a másik könyv kb. 8-9000 Ft. Nagy vastag és 2-3x több oldal van benne. pl: latinul oda van írva mindennek a neve.
Később a nagy könyv lehet, hogy jobb lesz de most a kicsi is jobb. Szóval ti melyiket vennétek meg?
Ha csak alapok, akkor arra elég a középiskolai biológia tankönyv, illetve a könyvtárból kikölcsönözhetsz bármit. Semmiképpen ne akarj csak azért venni egy drága könyvet, mert "jól néz ki".
De nézd, a te pénzed. Ha neked az a könyv tetszik, vedd meg, de ennyi pénzért már kapsz egy használt Nettert. Szerintem nem éri meg az árát, de aztán lehet, hogy neked majd megtetszik.
Hmmm. Most szedtem le egy Sobotta atleszt pdf-ben (sajnos spanyol nyelvű). Hihetetlenül részletes. :)
És arról mi a véleményetek ha egyenlőre megvenném az olcsóbb egyszerűbb atlaszt? Az alapokat leírja és szerintem kezdésnek ez is jó lenne.. Vélemények?
Erről lenne szó:
A könyv: [link]
És itt van róla egy kis pdf-es bemutató, az első 21 oldal.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!