Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tölthetem le ezt a...

Honnan tölthetem le ezt a könyvet?

Figyelt kérdés

A német meg van, de kéne az angol is.

Erről van szó:

[link]

pdf formátum volna a legjobb de ha az nincs akkor mindegy.

2011. szept. 6. 23:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Megvenni nem egyszerűbb?
2011. szept. 7. 12:05
 2/12 A kérdező kommentje:
De igen. Becsülöm a válaszod, nem haragszok senkire a válaszai miatt, csak nagy ritkán, de az édesanyám 3 gyereket tart el kemény 30 000 Ft-ból, amiben már az összes + benne van amit 3 ki tudunk hozni. Ha a mama nem fizetne rezsit akkor itt se tartanánk, szóval remélem megérted, hogy nekem ez a 2000 forint is drága. Ha keresnék havi 200k-t akkor hidd el nem tágítanám a fejeteket ilyen kérdésekkel, hanem megvenném.
2011. szept. 7. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Na kérem szépen:

Látom, rendes gyerek vagy, nem vagy hirtelen haragú :)

Gondolom Ncorod nincsen... Nekem van, ott fennt vagy a Vigyázz angol, olasz, német...

Egy a baj, hogy most nem tudom letölteni neked, és feltölteni valahova, mert nem vagyok most otthon, a mobilnetem meg sajnos elérte a korlátját, de megpróbálom, mert csak 5 mega. Ha nem írok neked linket ma vagy holnap, akkor sajnos Vasárnapnál vagy hétfőnél nem tudom hamarabb megcsinálni Neked, de megpróbálom! Kitartást!

2011. szept. 7. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Na, könnyebben és gyorsabban ment, mint gondoltam ^^

Tessék használni egészséggel :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. szept. 7. 22:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, segítségedet. Am most hogy eszembe juttattad, nem akarsz ncore meghívót küldeni? :) Mert úgy emlékeszem valamikor ígértél egyet. :D
2011. szept. 8. 16:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj én szívesen küldenék, csak az a helyzet, hogy még csak most jutottam oda be 12 hete, és azóta van úgy 155 pontom, hogy van 16 giga letöltésem, és 700 giga feltöltésem, vagyis nagyon lassan gyűlnek a pontok, és egy meghívó 500 pont, ráadásul már kettőt el is ígértem barátnőmnek egy havernak ha összegyűlnek a pontjaim, pénzt meg nem fogok azért kiadni, hogy kapjak 500 pontot, meg ha jól tudom minimum 24 hete tagnak kell lenni a meghívó küldéshez.
2011. szept. 8. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
De ha kell még valami könyv vagy valami ami nem foglal sok helyet, és máshol nem találod, azt leszedem neked szívesen és felrakom data.hu-ra vagy valahova.
2011. szept. 8. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha már így mondod akkor volna még egy: Hogyan verjem meg aput sakkban? c. könyv. Ha ezt megtudnád szerezni annak örülnék.

A meghívó, az meg csak poén volt :P

Ne vedd komolyan. :D

2011. szept. 8. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ez nincs sajnos fennt ncoreon.
2011. szept. 8. 22:35
 10/12 A kérdező kommentje:
oké, azért köszi. :P
2011. szept. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!