Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tetszik neked ez a rövid kis...

Tetszik neked ez a rövid kis írás (én írtam kb. másfél éve)?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Tehát az a helyzet, hogy nagyjából másfél éve írtam valamit, egy pár mondatos kis szösszenetet, vagy hogy nevezzem, és azóta elég sok helyen láttam interneten, még az egyik legjobb barátnőm is kiírta facebookra, anélkül, hogy tudta volna, én írtam. Nekem viszont nem tetszik. :D Régen írtam már, sok benne a tőmondat, túl egyszerű a fogalmazás... Mégis sok blogon láttam (bár az ilyen blogok általában nem is túl igényesek). Szóval a kérdésem: az embereknek van ilyen rossz ízlésük, vagy tényleg jó lett? Amúgy még myvipen tettem közzé egy idézetes klubban, és onnan terjedt el gondolom. :)

Itt az irományom:

"Valakinek mindig fáj. Vagy te törsz össze, vagy összetörsz valaki mást. Egy olyan embert, aki jobbat érdemel. Tudod, hogy mit érez, hisz te is voltál ilyen helyzetben. Szemét dögnek érzed magad, egy senkinek. Tehetetlen vagy, a bűntudat szétfeszíti a testedet. Könnyek záporoznak arcodról, de később elapadnak. Gyűlölöd magad. Gyűlölöd, hogy mostantól együtt kell élned ezzel. Elgondolkodsz azon, vajon ő is így tépelődött-e, mielőtt összetört téged. Te akkor válaszokat akartál, de nem kaptál. Most válaszokat akarsz adni, de nem tudsz. Valakinek mindig fáj. Talán mindenkinek..."

Most vagyok 16 éves (lány), tehát akkoriban 14-15 lehettem.

2011. szept. 3. 19:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, jókor reagálod le a válaszaidat =D

Azóta vannak írásaid?

2013. jún. 15. 23:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, vannak. :D
2013. jún. 16. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, az egész szöveg olyan közhelyes mondatokból áll, amiket minden hülye p_csa profilképei mellett megtalálok facebook-on.
2015. jún. 20. 13:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Ez a megjegyzésed igen hasznosnak bizonyul így négy év után. :D

Azóta is írogatok, bár főként csak a naplómat. A suliban nyertrm irodalmi pályázatot egy versemmel, máshol még nem mertem kipróbálni magam. Magamnak és a fióknak szívesen írok, szórakoztat, lefoglal, kikapcsol. Sajnos nehezen adom ki a feszültséget, de az írás képes megnyugtatni.

Köszönöm a válaszokat. :)

Egyébként a szóismétlés egy irodalmi eszköz, tehát nincs itt azzal semmi baj. Bemutatja a párhuzamot a két helyzet között. Egyszer Te bántasz meg valakit, máskor Téged bántanak meg. Nem szándékosan, egyszerűen csak nem vagy szerelmes. A helyzet ugyanaz, csak más szerepben éled át. Empátiával, a tapasztalataidnak hála azonban átérezheted a másik fél helyzetét is.

2015. júl. 12. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor is tele van közhelyekkel. És szerinted mégis ki nézi, mikor írtad ki a kérdést? Ha nem tetszik a válaszom, ne olvasd el.

Idióta.

2015. júl. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!