Ezeket a könyveket keresem. Honnan tudom őket letölteni? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Torey Hayden - Szellemlány
Torey Hayden - Egy gyerek
Sarah Dessen - Tökéletes
Kevin Brooks - Lucas
Jerry Spinelli - Stargirl
Jeff Kinney - Egy ropi naplója
Elisabetta Gnone - Fairy Oak 1-2
Lis Kessler - Emily és a mélység szörnyetege
Elisabeth Honey - A szomszéd ház titka
Lois Duncan - A kutyaszálló
Chrisina Brambilla - Az alkimista kulcsa
emailben is elküldheted: roxi14@hotmail.hu
2011. aug. 26. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nincs letöltés. Menj könyvtárba! Ott biztosan megtalálod ezeket a gyerekkönyveket.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam, és nem találtam meg őket. :( Ezért gondoltam, hogy talán le lehet valahonnan tölteni.
2011. aug. 29. 13:09
3/3 anonim válasza:
Akkor ha nincs a könyvtárban, előlehet jegyeztetni. De általában ilyenkor fizetni kell. 1 db könyv olyan 100 alatt lehet. Ha még nincsenek meg a könyvek, akkor mindenképpen próbálkozz ezzel! Bár, minden könyvtárban máshogy vannak a dolgok... vagy nem. xD Érdeklődj, attól csak okosabb leszel, és azért vannak az információpultosok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!