Melyik Harry Potter szereplőnek az életéről olvasnál a legszívesebben?
a neved alapján nem is olyan meglepő
bár akkor még a Black család is kapcsolódhatna hozzá :)
Aki Bella életére kíváncsi, olvassa el ezt a fanficet. Persze nem hivatalos, de fantasztikus! :)
A kérdésre válaszolva pedig természetesen Voldemort életére vagyok leginkább kíváncsi. Nem is értem, miért nem írta még senki. Bár igaz, hogy nem lenne nagy meglepetés, mert szinte az egész le van írva a könyvekben, de az nem valami részletes, és engem minden pici gondolata érdekelne. Meg lehetnének olyan részek is benne, amiket a HP könyvekből egész máshogy ismerünk, erre itt kiderülne, hogy Dumbledore és a többiek tévedtek. Jajj, bárcsak megírná az írónő, az lenne a legjobb. Csak félek, hogy ő ragaszkodna az eredeti könyvekben kiderített dolgokhoz, mert hát hogy nézne ki, hogy megalkotja azt a világot, aztán belepiszkít.
Ééés az az igazság, hogy ha Harry Potteres szereplőkről van szó, bármelyikük életrajzát szívesen elolvasnám. ^^ A legjelentéktelenebb szereplőét is.
Fhú...
Hermionéről:vajon mit szolt vagy mien képet vágott mikor megkapta a roxforti levelet
Lunáról: ő a legcukibb (és az apja is jofej!)
Xenofiliuszról: luna apja sok titkor rejt számomra
S a tekergok életéről.
Lily Evansrol.:harry anyjárol. Ő is nagyon érdekel!
Dambledoorol : fojton olyan titokzatos
Meg ugy nagyjábol mindenkirol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!