Milyen kis romantikus könyveket ajánlanátok, ha ezeket már olvastam? 13/L
Tudom, hogy sok kérdés van ilyen csajos könyvekkel kapcsolatban, meg is néztem egy csomót. Csak sajnos nem találtam használhatót...
Ezeket olvastam:
-A neveletlen hercegnő naplója sorozat - Nagyon tetszett!
- Bad Girl sorozat "
- Hot Girl sorozat " Ezek nem tetszettek annyira...
- Klikk sorozat "
- Jacqueline Wilson könyvei - Élveztem, bár nem nagyon kötött le.
- Georgia Nicholson vallomási sorozat (A macskám, a családom és a fiúk; Semmi gáz, elég nagy bugyi van rajtam! stb...) - Ezek nagyon viccesek voltak.
- Magenta Orange, Magenta a bombázó - Nem annyira ismert könyvek, bár szerintem jók! (Mármint ebben a kategóriában...)
- Girl, 15 ; Girl, 16 - Ezek is jók voltak :)
- Szent johanna Gimi : Kezdet - Ezt még nem olvastam! Már megrendeltem, hamarosan ki fogom olvasni. Nem tudom mire számítsak... Esetleg vélemények? :)
Na szóval ezeket olvastam. Többet is, csak ezek a lényegesebbek. Miket olvassak még?
Ezekre gondoltam:
- Meg Cabot: Tinibálvány
- Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány
Ezekről mi a véleményetek?
Köszi! :)
Térj át az igazi könyvekre és hagyd el ezeket a szenykönyveket
CHarlotte BRonte-Jane Eyre
Jane Austen-Büszkeség és balítélet
Ian McEwan-VÁgy és vezeklés
SOROZATOK
Rahel Caine - Üvegház
-élőhalottak bálja
suzann Collins- Éhezők viadala
- Futótűz
Elsőnek:
Szerintem teljesen természetes, hogy 13 évesen szeretek ilyeneket is olvasni. Egyébként attól még, hogy ilyeneket olvasok, szoktam igazán jókat is. Ez olyan, hogy megnézem a bugyuta, fingópoénos vígjátékot is, élvezem is mert néha vicces. De attól még nem tartom jó filmnek. Szerinted furcsa, ha egy SW fan megnézi a másnaposokat?
Másodiknak: Szerintem nem értettél meg.. :)
Meg Cabot - Locsifecsi Királynő
Nekem nagyon tetszett, mint ahogy minden könyv, amit Meg Cabottól olvastam:D
Vagy az Avalon High, magyarul most nem jut eszembe a címe, de ezt is Meg Cabot írta.
Esetleg az Alkonyat/Twilight, ha még nem olvastad.
A Jane Eyre is nagyon jó könyv, igaz, nem egészen olyan a stílusa, mint amiket írtál, de egyáltalán nem unalmas, sőt!
A Szent Johanna Gimi egy fantasztikus könyvsorozat
Én miután elolvastam az első könyvet nem bírtam letenni és éjjel nappal megállás nélkül olvastam. Továbbá tudom még ajánlani a Bábelt,mely szintén Leiner Laura könyve.
Hidd el megéri elolvasni ennek a csodálatos írónőnek a könyveit. Nagyon jó humora van, szerelem, barátok, suli.... stb... minden ami kell. #szeretjükazírónőnket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!