Vampire knight fanok! Yuuki és Zero a mangában hanyadik kötetben csókolózik?
10. kötet, 46. fejezet, az egyik kedvenc jelenetem <3
Jó olvasást hozzá, még annyi izgalom vár rád =D
köszönöm:D imádom Zerot,Sokkal jobban összeillik Yuukival mint Kuran Kaname >.<
De annyit árulj már el,hogy Kanamét választja-e,mint az animében,vagy Zero-val jön össze?
én is rájuk voksolok, imádom őket együtt =D
még nem ért véget a manga, szerintem min. 1-2 év, mire vége lesz. Az anime vége után, a mangában Yuuki egy csomó ideig Kanaméval van, most Kaname kilépett egy kicsit a képből (nem szeretnék spoilerezni, miért), Yuuki kb. 5-6 fejezete nélküle van, és volt pár jelenete Zeroval. A legutóbbi fejezetben egy iszonyú jó jelenetük van, de nem lövöm le a poént =D
és te hol olvasod magyarul?mármint találtam egy oldalt,de ott csak a 9.kötet feléig van,meg az AnimeAddicts-en van fent a 10. kötet fele:/Már azon gondolkozok,hogy letöltöm magyarul,és lefordítom én.xd
(amúgy még annyit árulj el,hogy Yuuki rájön,hogy szereti Zero-t is?)
Amúgy az animének olyan szar befejezése lett.és azt hallottam,hogy nem is fogják folytatni._.
A kérdező kommentje:
és te hol olvasod magyarul?mármint találtam egy oldalt,de ott csak a 9.kötet feléig van,meg az AnimeAddicts-en van fent a 10. kötet fele:/Már azon gondolkozok,hogy letöltöm magyarul,és lefordítom én.xd
(amúgy még annyit árulj el,hogy Yuuki rájön,hogy szereti Zero-t is?)
Amúgy az animének olyan szar befejezése lett.és azt hallottam,hogy nem is fogják folytatni._.
Szerintem most mmár nem nagyon lehet olvasni, mert magyar fordítása nem létezik, a legtöbb helyről törölték a fordító pedig abbahagyta. Egyébként már nem is lehet elkészíteni hozzá a magyar fordítást, mert a Mangafan a magyar kiadója a VK mangának levédte a jogokat.(Én is gondolkoztam, hogy lekéne fordítani, de nekem azt mondták nem lehet) Így a Mangazinról is törölték a fejezeteket. Hogy magyar kiadása mikor lesz a második kötetnek nem tudom.
Szerintem, akár lehetséges egy harmadik évad, de nincs hozzá még elég anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!