Nem értem az Eclipse-ben mér csókolja meg Bella Jacobot ha Edwardot szereti ez mér van?
A lényeg, hogy Bella mindkettőjükbe szerelmes. Mind Jacob-ba, mind Edwardba. Volt egy nagyon jó magyarázat, visszaadni nem tudom igazán, csak megpróbálkozok vele a saját szavaimmal:
"Mindkettőjüket szeretem. De az tudom, hogy ki nélkül NEM TUDNÉK ÉLNI!!!! És az Edward"
Remélem, segítettem.
H.
Szia!
Azért csókolja meg, mert Jacob el akar menni a harcba, és egy kicsit szemét, mert azt mondja Bellának, hogy vagy megcsókolja, vagy elmegy, harcol és meghal.És akkor Bella inkább visszahívta magához és megcsókolta, mert nem akarta, hogy meghaljon, és a csók közben rájött, hogy őt is szereti. Már előttem írták, hogy mind2-jüket szretei, de Edward nélkül nem tud élni, és ez így igaz!
(ki tudna nélküle élniXD)
ez a kérdés engem is elgondolkodtatott!
Engem is zavart h ez olyan mintha megcsalná Edwardot!
De a könyv erre nam nagy figyelmet fordít..
Az elöttem szóloknak én is igazat adok mert valóban szereti Jacobot de csak Edward nélkül nem tud élni!
előttem szólonak.:
Jacob az első csóknál nem engedi el.Akkor Jacob csokolja meg,ezt Bella nem viszonozza.
De utána Bella is megcsokolja.
Hát én Bella helyében Jacobot választottam volna.
Ebben az egész "sorozatban" Jake szenved a legtöbbet. Bella sokkal jobban járt volna Jacobbal. :(
Hát mindegy..amúgy engem is az zavar hogy Bella Edwardot szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!